17.10.11

AQUARIA | KLCC

Assalamualaikum w.b.t....

SABTU AHAD.....adalah hari merelease tension. 
apa kejadahnya yang aku buat sampai tension-tension macam ni kan ?
biasala banyak masalah. untuk menghiburkan hati dan minda yang lara. 
mari kita ke Aquaria, KLCC sebab ape...? kat sini best woh..

first time aku pegi sana masa bebaru dia buka. masa tu promo pelbagai.
lepas bebelas tahun, aku datang balik sini dengan member aku, JIJA.
JIJA ni demam teruk. lepas tu mengidam nak tengok ikan jerung makan. 
ape hal la teruk benar ngidam dia ni. tak penah dibuat orang. chait...
masuk sini dengan adanya MYKAD kan. aku kena bayor RM35 sorang. 


start layan nengok ikan dari pukol 3 sampai la keluar dari sana dekat pukol 6. tak perasan pun lama kitorang dalam tu. seronok bebenar la tu. HEHE.. gigil lutut aku tunggu dorang nak bagi ikan makan. last-last dua minit je ikan tu makan. lahap tak lahap ikan kat sini. tapik siket sangat dorang bagi ikan tu makan. xsanggup aku tengok!
JERUNG FEEDING SHOW - hari sabtu pukol 3 ptg.
PIRANHA pulak makan hari-hari pukol 4 ptg. **ade ke patut bagi 2ekor ikan kat 80ekor piranha?
lepas tu TIKUS AIR makan pukol 4.15 ptg. OTTE pulak makan pukol 4.30 ptg. 
lepas tu ikan-ikan lain kebanyakannya makan pukol 11 pagi.
AKU makan tak tau pukol berapa. duk tengok ikan makan je keje. 
da puas tgok ikan-ular-tarantula spider bagai. baru la ke CHILIS. hukhuk...



psssttt : ape ada pada CHILIS ? nasi goreng CILI padi lagi sodap woh. nampak sangat selera aku, selera kampung. kehkeh..AMPUN JIJA~

8 komen panas:

LadyCaja said...

aku tak pernah pun kesini.. nak g la.. bib die dr kul bpe smp kul bpe?

missSenget said...

35..??

aku rs aritu mcm 28 je..

ko da kene tipu ni... hakhak.. :P

panas tak?

Cik Bib said...

@ LadyCaja : caja...tu la, syok la sekali sekala layan ikan ni ha. asik duk jalan tgok bangunan je. leh la tgok ikan plak kali ni.HEHE...

Cik Bib said...

@ missSenget : HAHA...yeke?
tu maybe pakej cuti skola ke ape la weh. tak pun sbb ko warga emas dia ada bagi diskaun tu. HEHE...

damha said...

tension itu adalah dlm bahasa inggeris...dalam bahasa malaysia baku disebut tekanan perasaan...iaitu satu perasaan yg bercelaru timbul dlm pemikiran seseorang...berbelah bagi...sukar memilih arah haluan hidup....betul tu cik bib..utk menghilangkan sedikit tekanan perasaan tu kita hendaklah bersiar2 atau bertukar angin disatu tempat yg menenangkan.....mata yg memandang satu pemandangan yg indah n menarik pastinya otak akan menerima denyutan supaya diri akan sentiasa relax n tenang....menikmati satu suasana yg terindah....

Cik Bib said...

@damha : erkkkkkkkkkkk ? HAHAHA...

p[A]n[A]d[O]L said...

wehh, nnt bawak ar aku p cni ek..
pastu blnja ar aku skali kat chilis tue..
ahaahahha

Cik Bib said...

panadol : uik pan..bawa ko g aquaria tu aku ok je.kalau nak g chilis lg skali.rasanya mmg mcm x akan kot..sbb biasa je la mendanya.mahal ja xlogik.huhu....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...