11.10.11

ape | itu | BE ?

Assalamualaikum w.b.t.......

ape itu B.E ? aku memang tatau ape-ape pasal B.E...
ada pulak aku nampak B.E tu dekat nuffnang aku. tak pernah tengok.
ape efek B.E ni hah. sebab macam sama je dgn menda lain yang kua kat page nuffnang ni.
duk asik kuar nombor peratus la dan entah ape-ape lagi nombor tah.
Buffered Earning la. Metered Earning la. arrggggghhh..ghasak la. 


yang penting kalau nampak aku ada duk update entri sini. meh la singgah.
bawa tikar mengkuang.boleh lepak lama siket kat blog aku kan.
ajak sekali jiran-jiran ya. macik salemah. cik kiah. bedah cantek. tipah gebu suma korang ajak skali tau. aku memang suka menda ramai-ramai ni..leh la aku pot-pet-pot-pet nanti.

ape-ape pun, kalau aku da lama tak bertanya kabar, korang tegur la ek. sebab aku ni kadang kelam kabut. ntahape-ape keje aku buat kemaen serabut. busy memanjang ngalahkan PM.



psssstttt : aku baca sal nuff ni dalam bahasa inggeris da takpaham. da baca dalam malay pun aku tak paham. nampak nau blurrrr kemaen. 


10 komen panas:

p[A]n[A]d[O]L said...

apa tue BE beb?
makanan ker?
hahaha

Cik Bib said...

@ p[A]n[A]d[O]L : pan.aku pon tatau. ko mesti ada kan.

HAHAHA...aku tau BE tu cam BEran. nasi BEriyani.hah...aku rasa mmg makanan la weh. sedapnye....

tricksrex said...

nasi BEriyani ek bib?
haha lama lak tak makan

Cik Bib said...

@ tricksrex : haah la...sedapnye kan. meh la datang sini. nanti kita makan nasi BEriyani sesama. ekekekekeke...

fiezah91 said...

hoi hoi.apa benda be tu? kasi cerita kat aku sikit.

damha said...

mengikut pendapat peribadi saya singkatan B.E itu adalah Bunyi Ekzos(maafkan saya jika salah)...iaitu bunyi deruan enjin turbo drp ekzos keta cik bib...drp hasil bunyian tersebutlah yg mengakibat pembakaran karbon n udara didlm omboh enjin sekaligus keta akan bergerak...utk memeriahkan n menggamatkan suasana saya juga akan bawa tikar terbang utk lepak2 bersama dgn mail lambong..n..mr bean...he3333

p[A]n[A]d[O]L said...

lahh, nasi BEriani ker?
bukan BEger?
hahahaha

Cik Bib said...

@fiezah91 : HAHA...aku tanya ko B.E tu ape. sampai la hari ni ko tak cakap. then,ko tanya aku. mmg minta penampar kan?ceh...

Cik Bib said...

@damha : erk...apekah yang anda sedang karutkan?ceh...takde kena mengena. HAHAHA...

Cik Bib said...

@p[A]n[A]d[O]L : weh...BEger sedap kat tmpt aku ni da tutup weh kedai dia. aku rasa dia pindah la....aduhai la.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...