8.8.11

puasa | hari | kelapan

salam...

syukur ke hadrat ilahi di atas nikmat dan kurniaanNya.
cepat sungguh masa berlalu. pejam-celik-pejam-celik. da masuk hari ke-8.
aku tau hari-hari menu berbuka puasa ngan sahur korang da 8x jugak bertuka.
neway, hari ni aku saja nak adakan entri. walaupon seperenggan dua. huhuhu..

aku nak gtau. aku ada menang kontes kat blog weh. 
sungguh tidak menyangka dan berprasangka. patut aku da kalah lama.
tetiber boleh pulak owner kontes tu UP kan lagi hadiah saguhati lagi.
hahahaha..aku pon dapatla. terima kasih ya tuan tanah kedaun kontes tersebut.
apa-apa pon, semoga owner tersebut ( SAFRA-I Need To Blog MySelf ) murah rezeki.


psssstttt : selalu aku masuk kontes kat blog. bertuah la nak menang even saguhati. hiiikkkss~ ni da menang saguhati ni. BOLEH TUJU LAGU TAK ? ekekekeke.....


4 komen panas:

abah khalisha said...

Alhamdulillah dah 8 hari berpuasa..kejap je kan..pejam celik pejam celik dah raya..

Cik Bib said...

@abah khalisha : tu la..cepat kan masa berlalu. pejam celik pejam celik da hari kelapan.

selamat berpuasa ya~

tricksrex said...

lagu apa?
meh aku tolong dendangkan utk ko

Cik Bib said...

@trex : haha...aku nk lagu kak melah ram..ekekekeke.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...