21.7.11

takkenal | takcinta

salam..

bebaru ni aku pegi bercuti. eh...menziarah saudara di sarawak.
weh...siyes aku tak penah kenal mereka ni sorang pon weh.
eh ada sorang tu aku kenal. dia penah merempit dengan aku sekali.
yang lain suma aku tak kenal lagi. betapa uniknya persahabatan ini.

sudah sampai ke Kuching, Sarawak..our next trip ??

aku tak penah kenal dengan begitu baek dengan deme ni...

sekali jumpa.. macam da seploh tahun jumpe. sangat best!!
bersyukur kerana aku selalo dikurniakan kawan yang baik-baik.
daripada start nak ke LCCT . sampai la balik dengan selamat.
mereka adalah manusia yang sangat baik. sama macam kamu-kamu.

terima kasih Tuhan kerana menganugerahkan kawan yang baikhati.
sejak aku kecil sehinggalah dewasa kini. Syukran...
makasih buat Dak Kecik sekeluarga. tau tak orang Kuching baekbaek belaka.
adek dia handsome weh.nasib takde abang. kalau tak..jodo aku di Kuching la.
HAKHAKHAKHAK....larikkkkkkkkkkk!!!!


pssstt : entri penuh percutian nanti la. sekarang masih mood bercuti.
walhal sebab takde gambar lagik untuk di upload.ekekekeke....


10 komen panas:

fiezah91 said...

sapa dak kecik tu weh?comel x? ko cuti langsung tak ajak aku kan kan kan bib.huhu.merajok :P

Cik Bib said...

@fiezah91 : dak kecik tu kan comel gilak.mmg kecik je orangnya.

dia tak makan nasi. dia suka minum coke. dia ketot je orgnya.hakhak...

sorila..ktrg mmg tanak ajak kau @fiezah91..

tricksrex said...

dak kecik tu nama betol die pija kan bib?

wehhh nak jugak pakwe saneeee

Cik Bib said...

@trex : haah..nama manja dia kat uma ktrg pggl PIJA. huahua....

ko nak pakwe sini? suma pakwe sini PIJA yang punya weh.ekekeke....

missSenget said...

adik dia ensem kan..

aku ingat aku sorang je rasa adik die ensem..muahahhaa..

Cik Bib said...

@Nget : haah..adek dia nsem. aku pon nsem gak. ko tak perasan ke weh?haish...

naseb takde abang. kalo tak, da bersaudara aku ngan dak kecik.ekekeke...

PG said...

hahahaha. mengong aje. kelakar. adik pija "tak tahu", skali kene gertak ngan kak bib tetibe hilang ayat kebiasaany. haha

gambau tu sabor sabor, xkan lari gambar dikejar, xkan mati gambar lewat dhantar. huahuahua

Cik Bib said...

@PG : saja je..alamat awal2 da bagi. gambar tak gheti nak bagi.choi...

haah..takot adek dia nak jawab tatau kat aku.kehkeh...pembuli tegar~

p[A]n[A]d[O]L said...

hahaha
1st time ada org ckp aku baek...ahhaha

so, where our nx trip nie? ;p

Cik Bib said...

@ p[A]n[A]d[O]L : erk..pan. aku takde mention pon pan baik. cuma aku ckp kawan2 aku suma baek.ekekeke....

macik jual eskrem kat waterfront tu pon kawan aku gak.hakhak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...