3.7.11

jom | terapi | minda

salam...

tengok dari tingkap je....
apa itu T E R A P I  M I N D A...? 
kata kakak aku, ia berkaitan dengan shopping. kalau ko tak shopping pon tingkap beli belah ( window shopping ) pon jadik la.

setelah sekian lama tidak berterapi minda bersama sahabat handai sebab selalunya......
aku duduk rumah je tersipu-sipu sambIl lipat kain. (*bajet gadis kampong yang ayu*)

hari ni aku telah melibatkan mereka-mereka yang juga jarang berterapi minda.
terima kasih @mek sha koya & @kak zetty sebab sudi meluangkan masa anda.


kami ke OU = One Utama bukan Open University ya. takde kaitan..hehe.
kitorang pusing-pusing masuk sana sini yang rata-rata tulis 70% , 50%, 30%.....
tapik aku rasa sama je rege nyer. cuma deme up kan harga sebenar. 
pastu deme kata SALE ler kononnya...ishk!! tipu sungguh....mencik.

tapik ok la..sebab kitorang balek dengan senyuman akibat semua yg dihajati dilaksanakan.
contohnya tengok Jusco da siap renovate ke belom . jawapan : belom siap!
kitorang memang berdiet kalau terapi minda ni. sebab takde masa la nak makan.
da sebok berjalan nengok sana-sini..cari air je bagai nak rak.

lastly, kitorang makan dekat area rumah aku. tengah makan-makan. ustazah mashitah & family dia masuk kat restoran kitorang makan tu. weh...dia ada anak lelaki handsome weh. aku rasa jodoh aku da dekat weh...( ni mmg ayat standard kat memana entri aku. harap maklom ) HAHAHAHA...

pukol 2215 sampai rumah aku. seronoknya nengok anak buah reramai menyambot kepulangan.wah...macam hari raya sungguh tau. sampai sini je...itu la dia terapi minda yang dimaksudkan.

psssssttttt : sangat penat dan kenyang. suda tiba masa untuk menjadi ular sawa...ok bai! 


6 komen panas:

Chikebum Buzz said...

mbenchik!!!!! semalam pun akak shopping ..gi kl cari baju raye ..tp x jumpe pun yg bessttttt lagi ..huh ! saje la pun ...nak suh beli sehari sebelum raye ..hampeh tol .!

Cik Bib said...

@chikebumbuzz : da kenapa kakak ni mencikkk2 kat sini ghupe orang asli da ni?HAHAHA...

tak jumpe yg best ke tak jumpe saiz akak?HAHAHA...

tricksrex said...

weh sorang ke dua anak laki die yg hensem tu?

bak sini sorang

Aril Lanang said...

xsempat nak komen panas kat sini sebab rasa panas....haha

Cik Bib said...

@trex : anak lelaki dia ada 2..sorang baya adek ko.

sorang aku punya..so, ko cari yg laen la ek..ekekekeke.

Cik Bib said...

@Aril Lanang : ishk3x...bawa-bawa istighfar bebanyak..kenapa panas-panas ni? tabaek tau...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...