1.7.11

internet | merajuk ?

salam...

PEJABAT
ok..aku rasa semacam kena sumpahan je dengan internet di negara ini.
sebab kat opis internet aku cam samar-samar bayangan.
sebab banyak menda jadah setting-upgrade takde-downgrade banyak la.

tatkala aku sedang bahagia menggunakan openOffice. terima kasih atas perkhidmatan canggih ini.sungguh kagum dan rasa teruji..bukan teruja. adalah sangat berbeza disitu.

sila la gunakan openOffice sekiranya anda tidak mampu menggunakan software Microsoft Office ya.


RUMAH

ala...Streamyx WiFi wat hal pulak . ntah pesal ntah. merajok mungkin. da dapat da line nyer. siap tulis very good-excellent-good bagai.tapi tak dapat coverage. 
kesian bukan? 

aku nak tnya password wifi jiran. malu pulak..
sebab penah tolak cinta anak dia..
( ini rekaan semata nak bagi sedap....hiks )

so, maap la sekiranya ada yang tercari-cari
( ada ke? ) HAHA....
kepada yang takde cari tu..aku gtau buat yang mencari je. sekian.


psssttt : sori la aku ni memang MALAS sejak dulu-kini-dan-selamanya bab hapdet entri berasas.


12 komen panas:

P.Dot said...

Hahaha.. LINUX MEMANG MENCABAR!!!

Urbanitekl said...

hehee ...begitu lah nampaknyer masalah internet skg nie ..next time kalau x leh nak connect to internet wifi ..try click kanan dan 'repair' okie...? kalau x leh gak ..amik periuk , tutup muke gi mintak password kat jiran sebelah umah ...

pasal cinte yg ko tolak dulu ..ko abaikan jer .. ( nak bagi sedap citer)

pastu ape lagi ?? ( berhasrat nak update entry kat sini ) ...haaa pasal open office , memng susah nak pakai ..dan susah nak compatible kan dengan mane2 word yg dah ada template .. =)

ok laa..ok laa..nak submit la nie ..hish ! baru nak type panjang2 ...hehe ..

ok bai!

fiezah91 said...

^_^
hahahaha. aku suka

missSenget said...

lanang tiap2 hari cari ko..

bosan da jwp soalan die..wakakka..

PG said...

bukan cinta anak jiran je ditolak, cinta si pemberi ******** pon ditolak, retis la katekan. hahaha

erk, ayer suke entri y x b'asas, otak pon free je. ekekeke

Cik Bib said...

@p-dot : mencabar takpe.sebab akak mmg seorg yg suka kan cabaran. eeeewah....

menyusahkan tu buat temperature akak naek..huh!

Cik Bib said...

@urbanitekl cum chikebumbuzz : hamboiiiiiii....wat entri kat sini nampak.tak letak tajok skali?choi...

Kakak...yer,mmg susah.tak kesah la kan kalo menggunakan 'openoffice' ke 'openhouse' ke ape.asalkan xde error sana sini.tp xpe...p-dot dedikasi.sntiasa mencari masalah dan menyelesaikannya.hehe...

Makasih kakak blanje sy makan dekat tmpt berprestij tomyam.ahak....

Cik Bib said...

@fiezah91 : kau suke ape?kau suke aku ke ..?ko suka anak jiran aku ke suka entri aku ni ke atau kau suka aku xon9? cetttt.....

Tapik aku ghindu kau.ok bai...

Cik Bib said...

@missenget : lanang dek oi lanang..lalala.
Ah kau senget.dan-dan la ko tuh lanang cr la ape.takde maknanye dia nk cr aku.dia cr ko dgn gambar senget yg terbaru.phiwit....ekekeke.

Cik Bib said...

PG : heh..eceh kamo tu mmg suka menda xberasas.otak free la ape.walhal suka menda auta dr fakta kan?hehehe....

majokla dgn kamo.kata nk trn kl.choi...tipu!hiksss..
Ala...tu gosip je dgn ank jiran.jiran akak ank suma da kawen.ekekeke....

PG said...

hahaha. erk. mmg turun la, cume x lame je. tetibe dpt call meeting KT dianjak kedepan, itu tpaksa blk esokan tu. alaaa. insyaAllah, 2 mggu lg pon nk jumpe kan, kot ye pon rindu ngan sy, jgn r tunjuk sgt. malu la org tengok.kahkahkah

Cik Bib said...

@PG : ghindu tu takde la pongggg..
kempunan satay tu sbenarnye.hikhikhik....

ok...kte jpe dua minggu lagi wokeh.hehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...