2.7.11

imam | muda

salam...

yeh..yeh..hari ni internet sudah pulih. dapat la aku hapdet entri lagi.
sebenarnya aku nak war-war kan tentang rancangan IMAM MUDA 0900 P.M tadi. 

antara 10 peserta program IMAM MUDA MUSIM KEDUA.

IMAM MUDA musim kedua kali ni membawa IMAM MUDA HASSAN & IMAM MUDA NAZRUL sebagai dua peserta akhir yang dipertandingkan. seronok sangat tengok rancangan ni dengan makabah. sedih kemaen aku entahkenapa...terharu pulak tengok mereka berdua yang masih kuat berpegang dengan pegangan Islam. TAHNIAH...

IMAM MUDA HASSAN  & IMAM MUDA NAZRUL

dan Alhamdulillah kedua-duanya sangat hebat dalam menjalankan TASK mereka. masing-masing dapat menyampaikan ceramah dengan pengisian yang padat & bernas, menghafaz ayat suci Al-Quran dengan baik, dan berjaya menghuraikan dan maksud hadith yang dibacakan dalam bahasa Arab. HEBAT BUKAN ?

manis orangnya....TAHNIAH~

semoga dengan adanya program sebegini, akan lahir lebih ramai golongan muda yang akan terdorong untuk mencontohi kebaikan yang ditunjukkan dalam IMAM MUDA ini. Mudah-Mudahan...InsyaAllah.


psssstttt : ada orang cakap takot nak tengok IMAM MUDA sebab takot jatuh hati dekat IMAM MUDA ni nanti..hadoila. jatuh hati tak semestinya memiliki. ( sebab aku pon da jatuh hati jugak...tapi aku tengok  je )

5 komen panas:

PG said...

manis orgnye. ececee. mane 1 saye punye? haha

Aril Lanang said...

hapdet tu update ke....haha

Cik Bib said...

@PG : jodoh akak mmg manis-manis orangnyer.ekekeke...

Cik Bib said...

@Aril Lanang : yer...betol tu. anda pandai. tu bukan bahasa JAWA ok. tu bahasa slanga.HAHA...

damha said...

imam muda dgn cik muda bib mmg manis orgnyer....muda2 belaka n juga awet muda....he3333

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...