13.7.11

hebat | sangatke ?

salam..

hari ni aku panas hati. sebab ape panas.
bukan sebab cuaca panas. cuaca elok je ni hah redup.

aku malas  nak taip banyak. cuma aku nak ingatkan.
dari mana ko datang....sila hormat orang lain.
macamana hebat pon ko rasa ko berada.

nasihat dari insan biasa yang tiada pangkat besar

pssstttt : banyak keje tapik masih boleh hapdet blog. sebab ape? sebab aku panas hati... jadi hormon ni membuatkan aku mampu hapdet blog. sekian.

11 komen panas:

Chikebum Buzz said...

ehem ...ada la tueee..baru tinggal beberapa hari dah panas hati ...heehhe ...pssttt!!

sabau k ..!

PG said...

hormon x stabil tu kak bib. hahaha. sabor sabor =D

missSenget said...

ko bukan marah aku kan?

aku tau cik Bib.. :p

fiezah91 said...

uit apa pasal? cuba ko kasi cter sikit. hoh

Cik Bib said...

@Chikebumbuzz : hehe..tu la. i kan taboleh la berjauhan dengan u...hahaha.

psssstttt...diam! diam! slow kan bunyi kipas tu.haha..

Cik Bib said...

@PG : hormon stabil. cuma hormon baran terlebih suda. kehkeh...

Cik Bib said...

senget : haah..takkan la aku nak marah kau. aku kan sayang kau lebih. yeuuuuuwwwwwwwwwww~

Cik Bib said...

@fiezah91 : ym meh aku citer. kasi ko panas hati skali. ekekekeke..

Aril Lanang said...

meyh nak sejukkan panas hati tu dgn komen sejuk beku ni...:-)

Cik Bib said...

@aril lanang : ehehehe..makasih menyejukbekukan dgn komen ini.

tiket flight free ke sydney ke paris takde? lagi sejuk kot kalo camtu..HAHA.

damha said...

sabar bib sejukan hati yg panas tu....insyallah akan terasa dingin bila kesabaran mengatasi kemarahan....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...