16.6.11

why | so | serious ?

salam....
 
Why is everybody so serious ????

erk...pehal ada merah dedarah ni...yeeeeuuuuwww~
 
tolong ajarkan aku serius. ini kerana aku BUTA SERIUS. marah aku pandai...kehkeh!
 
psstt : kalau la serius boleh menyelesaikan masalah. senang kan ? oh takpe, mungkin dengan cara itu boleh meredakan kekusutan diri. tapi kan...lain orang lain caranya. so, kita kena hormati. ok bye!


6 komen panas:

Chikebum Buzz said...

musim serious kot skg nie .haha .. org tu ada masalah kot ..and x der ape yg bleh buat dia gembira ..

bukan la serious buleh buat dia selesai masalah ..tp mungkin dia pun nak happy, tp terlalu kusut gaknyer..

biasa la hidup kiter ni cam roda ..jap ada time happy , ada time x happy ...its a phase ..

=)

unieMARKS :) said...

sengih jaa :D
tak serious depa kata serious , time serious depa kata memain .isyh

Gayahspears said...

serius tgh binggung pasal keja sekarang nih >_<

Cik Bib said...

@chikebumbuzz : hehe...xserius xsmestinya sseorg tu gembira.
Serius lambang xgembira ke? ( *thinking* )

yup...semoga keseriusan ini akan lenyap dgn baik 1hari nnti buat mereka yg asyik serius.peace yawwww....

Cik Bib said...

@unieMARKS :) : anda ceria...sbb tu xnampak beza anda serius dan juga xserius..hikhik.

Sengih selalo...tambah manis ghupe dia.

Cik Bib said...

@gayah : sesekali text aku boleh x?pang kang...ko trn kl bila?jadi ke keje kat situ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...