18.5.11

muka | terbakor | tebabom


salam.....

ok...ni entri sengaja panas-panas enjin blog aku yang da lama tak jalan. aku kan cakap pegi bawa diri kan..aku ekceli pegi PULAU PERHENTIAN. hohohohoho...
aku penat nak rileks dulu pastu nanti aku sambung eksen kamin lagi ya.HEHE..
best weh pulau ni. aku rasa taknak balek je tapik aku balek gak. apesal ?!!?

apesal pulau ni bukan kat belakang rumah aku hah? cantek weh...
kalau anda gembira kata huuuuurreeeeyyy sambel lompat cani...

sapa-sapa nak pegi pulau perhentian bagitau aku. aku nak pegi lagik.HUHUHU....
sila ngorat dak bawa bot tu nanti. mesti romantik weh. candle light dinner atas bot. aku da kutip suma no tepong orang pulau ni tuk ada hati nak datang lagik..

pape pon aku memang enjoy la kesana. walopun duit lajo gilo keluar duk pulau ni.ape dorang ni cekik darah ingat aku mat salleh ke?
ni susah muka ala-ala pan asia ni.tak pasal-pasal efek aku nyer holiday & kehidupan..KEHKEHKEH~


psssttt : nanti senang-senang aku wat entri panjang lebar berepisod tuk percutian penuh nikmat ini ya..nantikan.cikidaut...


16 komen panas:

Chikebum Buzz said...

boleh saya nak tanya sikit ??? sikiiiittt jer ...kenape kalau kiter gi bercuti kene ada gambar lompat ??? hahah ...

p/s : ayat jeles sebab x dapat gi same ..

=)

missSenget said...

owh..pegi jalan2 tak ajak..


merajuk jauh2..

Cik Bib said...

@chikebum buzz : errrrrrrkkkk...akk jeles la tuh. bukan pasal kalau g laut je kena lompat..lompat aje dimana.

ini menunjukkan sy seringan kapas..akak bagaimana? seberat gajah mungkin?HAHAHA....

Cik Bib said...

@missSenget : hala..dekat je pulau perhentian tu. kite g kuching nanti sesama ek...kite duduk rapat-rapat dlm flight nnti.AUMMMM....HAHAHA.

najihah sahami said...

wow!!syok ah pi pulau perhentian. any souvenier??:P

Cik Bib said...

@najihah sahami : ala...ole-ole da siap bahagi2kan. await tak habaq mai awal-awal..hikhik....

next time ya dear...

fiezah91 said...

oit dah ko g jejalan tak ajak.ole2 utk kami ada x? hahaha

weh weh.. mana bukti ko nya cuti tu.isk!

Cik Bib said...

@fiezah91 : HAHAHA....oit. nanti la kte bercuti sama2 aku belikan ko ole2 kat kuching ya.HAHA...

buktinyer nanti aku wat drama 14episod.jangan kau munta akibat cemburu suda..HAHA.

muCux said...

muke aku terbakor jugak sbb snorklng. . .cik bib jom g perhentian plan ngan saie g ramai leh cut cos n leh stay lama skit kat sana hihihihihi

Cik Bib said...

@muCux : aku rasa saie tak layan ah g dgn kite..dia layan g hanimun je..HUHUHU....

jom la g nanti.aku da amek no fon manusia2 pulau tuk ke sana lagi nnti.

muCux said...

saie ok nye. . .
kau try tanye
tp klau tahun nie dah x sempat la
kiter p bulan 2 tahun depan. . .
klau nk g tahun ni jugak bulan 6 n 7 aku x free sngt :)

Cik Bib said...

@muCux : saie da jadi cekgu..busy ler.

tapik tahun ni mmg kompem tak sempat la kan. sbb aku baru balek n dak pulau tu cakap sampai bln10 je available nak g pulau...musim tengkujuh kot..

thn depan bln2 lom abes lg musim hjn ombak besar kat sana ain oit..

muCux said...

kene tgg cuti sekolah la klau nk ajak saie
hihihi
cik bib bukan musim tengkujuh bulan 7 smpai bulan 2 ka?

Cik Bib said...

@muCux : HAHAHA...mmg la tengkujuh sampai bulan 2...dia punya baki-baki tengkujuh tu camane plak?

dak bot tu cerita ada yang g masa bulan2 hr tu sampai pulau basah kuyup sbb ombak besar lagi time tu. sampai masuk2 dalam bot air nyer..haish!

tricksrex said...

hoit memang la pulau ni bukan belakang umah ko sebab pulau ni belakang umah aku!
hahaha

datang tak kasitau kalo tak boleh bentang kapet hijo

Cik Bib said...

@tricksrex : yeker pulau ni belakang uma ko? ala...mana aku tau.

takpe..takpe..lepas ni aku nak g. aku stay uma ko jela. ko tapayah bentang kapet ijo. ko bentang toto ijo....aku nak tido.kuikui...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...