11.4.11

terima | kasih | semua

Assalamualaikum w.b.t.............

ok...ni entri terima kasih tak terperi.
sebab semalam bezday aku dengan kembar aku yang ke-tut..tut..tut..
kat fesbuk penuh ah wall dengan ucapan selamat hari lahir dalam banyak versi.
aku boleh jadik terlupa kalau korang tak wish bezday aku.HIHIHI...
macam biasa, bezday orang tua cam aku ni kan.takde ah nak meriah.
takde sambut-sambut pon. tu pon aku gegedik jek akak aku wat cte sedih.
dia belikan ah aku eskrem baskin robin yg harga cam cekik nasi 3x tambah.
makasih kaklong yer sebab mengasihani adekmu ini.
aku da biasa bezday tak celebrate. sila jangan kesian kat aku. ok bye...


semoga kata-kata dan doa-doa korang termakbul ya...
dan cam biasa ucapan paling femes jatuh kepada, 
"semoga cepat kawen & cepat bertemu jodoh ya."
AMIN.............




11 komen panas:

tricksrex said...

auwww dah tua kekekekekekeke

happy belated birthday!

Chikebum Buzz said...

Selamat Hari jadi .."semoga cepat kawen & cepat bertemu jodoh ya" hahahaa...

Cik Bib said...

@tricksrex : makasih..mana de tua. aku maken muda la..KEHKEH.

Cik Bib said...

@Chikebum Buzz : makasih kakak.
sila jangan meniru yer.HAHA..

fiezah91 said...

ok ok.. aku lupa bday ko bila..lalalala~ selamat hari tua.haha

Cik Bib said...

@fiezah91 : erk...makasih fiezah91.
kenapa hari tua? tiap2 kali bezday aku.aku jadi makin muda ok..HEH~

i am S!L4H.. said...

eh cik bib ade kembar ke? mne2 nk tgok...

Cik Bib said...

@i am S!L4H : nak tengok kembar saya?kena wat entri laen ah ni..HAHA.

i am S!L4H.. said...

wahhh die ade kembarrr. sukeee tgok bdk2 kembar. heee
nk tgok nk tgok. same x?

Cik Bib said...

@i am S!L4H : erk...nak tengok?haha..tapik kami ni kembar tak seiras. japg ekau tak suko lak nengoknyer kang.hihihi...

Anonymous said...

damha...

slmt hari lahir cik habibah n pasangan kembar yg namanya saya x tau...he333..moga2 dipermudahkan dlm segala urusan kehidupan ini...dan dpt jodoh yg baik..bahagia dunia ahirat...amin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...