26.4.11

spam | alahai | spam


pesal la SPAM ni ade je kat memana. semak lak aku rasa. sepah-sepah lak tu.ni kat blog ni pon da memacam nama kuar kat komen la. kat cbox aku tu pn ada da.
kemaen lak tu nama shikinbaby la, Suriablog la, Peter, Mei dan memacam lagik ah.plis la shikinbaby-peter-mei ke hape maen jejauh dari blog aku.  


tapik takpe ah asalkan ko spam tapayah nak hantar menda haram jadah. kang tak pasal-pasal aku kena samak laptop aku aka format laptop aku ni hah. ok la, sampai sini je entri bersahaja aku ni hah...aku nak pegi setelkan anak-anak buah aku yang baru bangun tidor. dorang ngah maen tepon aku cam dorang wat maen remote ASTRO...memang amat menguji kesabaran dan ke'cool'an aku pepagi buta. HUH..


pssssssstttt : sangat banyak nyamok minta dipicit malam ni nampaknye. 
ok bye....

10 komen panas:

fiezah91 said...

aku suka nak buat spam spam ni.lagik kat blog ko.boleh x bib?hahaha

tricksrex said...

apsal awal benor anak buah ko bangun tido????????????

Cik Bib said...

@fiezah91 : ko jgn mengada la fiza nak sepam-sepam kat blog aku..ko komen je suda.

Cik Bib said...

@trex : aku tatau la dorg ni tido n bangun tdo ikot waktu amerika kot. jauh sangat tersasar ngan waktu malaysia.kuikui...

PG said...

Akak. cube cuci email ngan Dynamo ke + Vanish untuk kekalkan warna + Cloroks untuk tanggalkan kekotoran. wakaka

haha. itu la, selalu kasi org jeles konon ade ank sedare, skrg mule la pot[pet pot pet. haha

kalau sy la kan, peluang y ada tu, urmmm...sy anta msg kat semua org dlm phone tu! mesti MAK ATAM lebih syg. wakaka

Cik Bib said...

@PG : akak siap guna nila UJALA lagik. tapik ada je SPAM ni tau.

hihihi...tu la anak buah tersayang den. pning lak dibuatnye.HEH...

KHRLHSYM said...

lagi banyak spam tu lagi popular tahu. hihihi

Khairul Antasha said...

salam cik bib.. :)

spam balik kat diorang :p

Cik Bib said...

@KHRLHSYM : hakhak...tatahu pon lagi banyak spam lagi popular. takde maknanye incik KHRLHSYM. cetttt..

Cik Bib said...

@Khairul Antasha : erk...tanak ah. nanti ada virus. lgpn link dia ntah jadah hape2.kehkeh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...