4.4.11

P H D

Assalamualaikum w.b.t..............

PHD = Doctor of Philosophy
eh..maksud saya bukan PHD 
yang tu. ni lain. ni high class academic degree.
yang aku nak cakap ni yang low class punya.
Perasaan Hasad Dengki....

kebelakangan ni manyak la menda PHD ni berlegar-legar..
rasa cam nak pukol dengan pemukol lalat tu je.HAH~
pape pon korang kat luar sana. sila la kikis PHD tu ok.

sebab menda ni kan leh efek banyak menda yg negatif.
dan sekaligus leh membusukkan hati korang dan leh efek sistem badan korang.
sebabnye bila hati da busuk. usus korang takleh berfungsi, pastu kan. pankreas korang cam lemah longlai pastu...korang reka la sndiri fakta yg laen. aku malas...HEHE~
tak caya ?..gtau aku. bia aku wat PHD test nak ? hehe...

5 komen panas:

KHRLHSYM said...

hihi, phd ek? pandai cik bib .

Chikebum Buzz said...
This comment has been removed by the author.
Chikebum Buzz said...

Begitu lah luahan hati seorang doctor PHD ..haha ..Xper , biar makcik PHD , anak sedara jangan PHD yer, walaupun duduk dekat2 ..harap2 x menjangkit penyakit keturunan tu .. ..kekeke ..!

Cik Bib said...

@KHRLHSYM : pandai?haha..biasa-biasa je.KEHKEH..

takde maknanyer. i pandai-pandai yela.HUHUHU..

Cik Bib said...

@chikebumbuzz : menda kamo bebelkan tu kakak oit. da naek tapaham den dibueknye..

tak..tak..saya tak biasa ngan penyakit keturunan. keimanan sy masih utuh.eceh...nyampah u~HAHA...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...