13.4.11

mereka | berbintang | aries

Assalamualaikum w.b.t................


ok...ini entri ucapan hari jadi untuk mereka-mereka yang berbintang ARIES. bukan area TV tu yer.hikhik..ni bintang punya telek-telek biasanya tu kan.hehe..selamat hari lahir buat keluarga, kawan² dan semua ah yang lahir bulan 4. especially :
KAK LILAH (040411), KEMBARKU(090411)-SUAMINYA(100411) & ANAKNYA(120411).


tak lupa juga buat kawan aku aka budak junior aku time hoki zaman dedolu - ELIN -


member opis, ABG J(080411), MATNOR(090411), AMRAN&WAK MUNGI(100411) & bos besar, mr mike(120411) HAHA..ini bukan entri bodek².bos pon aries da...


"semoga kita semua dipanjangkan umur, diberi kesihatan yang baek, dimurahkan rezki serta gembira serta bahgia menghadapi hari-hari yang mendatang."

psssssstttt  :  takde kek tak semestinya tak meriah KAN..KAN..KAN...?
(tangan didada, mata ke atas) HAHAHA....



18 komen panas:

fiezah91 said...

hahaha..ayt last tu napa sedih je bunyi..mesti bday ko xda kek ni.lalalala~

Cik Bib said...

@fiezah91 : mana ada ayat sedih.
tu ayat sentap jek.ekeke..

ko prasan tak kek tu suma sbijik-sbijik? hah..aku pon hado. tak pegi beli sendiri lagik.(bajet sadis.hikhik...)

tricksrex said...

haha cikbib sentap takde kek ke?
soh la pan belanja kekekekekeke

Cik Bib said...

@trex : tak ah...kak pan mana ingat aku pon weh.aku sentap takde hadiah dari ko trex.

aku tanak banyak ah trex. aku nak tajaan ke slim world je trex. bulehka?HAHA...

Far8 budak baik said...

hahaha org scorpio..hihi nk gakk!!
pehh..(tgn di dada mata ke atas)
HAHAHA stylahhh

Wanzi said...

selamat menyambut hari lahir.... tuan blog bila nak sambut hari lahir lak?

Cik Bib said...

@Far8 budak baik : erk..nak jugak?aiseh..nanti tunggu bintang scorpion turun.

hah...spesel punya bagi nanti..tapik kena ingatkan la.HEHE...

gayo sentap hati mak nak ciplak.ekeke...

Cik Bib said...

@Wanzi : tuan belog sama dgn kembar dia. refer tu entri semula.hoho...

makasih wanzi wish bezday kat dorang suma.

i am S!L4H.. said...

kompius*

mane tuan blog?? T___T

MataHati @ MH said...

selamat hari lahir utk aries semua

Cik Bib said...

@i am S!L4H : hish...tuan belog takde kek.so, xde gambar..hihihi.

Cik Bib said...

@MataHati @ MH : makasih...kamo pon sama. selamat menjalani har-hari mendatang ya...

fyna said...

epy bezday utk diorg sume.





jom singgah n follow belog fyna.
ade segmen.
http://inibelogfyna.blogspot.com/

Cik Bib said...

@fyna : makasih fyna...

jom..jom..kte g belog fyna jom.

HAZWAN17 said...

sama la saya pun bintang aries jugak hehe

Cik Bib said...

@ HAZWAN17 : yeke? jempot la meraikan sekali kat sini yer.hikhik..

ada dapat kek bez-bez camtu tak?kalo takde jangan sedih ek.kte sama.eceh....tacing.

damha said...

happy birthday to you cik bib..moga2 berbahgia selalu hendaknya....saya nk pos kek pun x leh sebab xde adres...he3333

Cik Bib said...

@damha : erk...address saya bleh bagi. asalkan kamo nak hantar kek. tak pos kek. pos kupon ke bil. sy amek kek tu pun okeh. hiksss...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...