5.4.11

makan | suap | suap

Assalamualaikum w.b.t..............


yo yo wassup...romantik tak makan bersuap-suap ni korang rasa? HAH...aku rasa kan cam cool la kalo hado bf ka suamika yang cenggitu ? *auwwww..auwwww..*

kokasih golap : bebeh..nape tak abes makan ni?
godik godik : ala...tak abes la U. kenyang da.. (walhal nk disuap)

kokasih golap : ish U ni..abeskan la.tabaek tau membazir. nak jadi SETAN ? dush3x..
godik godik : aku panggggg jugak kokasih golap ni.

kokasih golap : meh sini bebeh meh...I suapkan meh..yuhuuuuuuuuuu.
godik godik : bebeh ckp takmo.takmo la kan...(sambel buka mulot mnta disuap )

kokasih golap : ngado betol la minah ni...naseb bek sayang. layankan ajo.
godik godik : so suwit.... cenggini la bebeh harapan I. yeuuuwww~


HAHAHA...ekceli aku g makan KEPCI tadi. aku da tmasuk zon biru ( zon playground ) . aku lak duduk memandang satu kapel ni. lelaki dia woh...nsem macho rambut panjang ala-ala maya karin. erk...tak tak. cam johny deep. gf dia pon ok la..biasa-biasa je. tapi cm bergaya gitu. bf dia suapkan dia ngan penuh kasih sayang. suweeeeet muweeeeet kan?

aku sbenarnye takdo niat nk skodeng deme ni. tapik aku duduk berdepan lak dgn dorang. nak wat cane kan? terpaksa la terus skodeng. KIHKIHKIH....aku pon cite la ngan member aku ni. dia cakap... ek eleh, ko ni mesti tapenah jumpe lelaki cenggitu. kalo tak, msti ko rasa menda tu biasa je. wah...dia kutok aku cara halus tu. dems ah...takpo takpo..

ala..aku kapel-kapel maen suap ni aku tak heran nau. yg aku heran kalo suami isteri makan bersuap bukan time makan beradab je. means..masa bawa baby jenjalan kat shopping complex pon dorg leh je lagi romantik suap-suap. tu aku jeles...

pape pon, harap lelaki aku jumpo nanti romantik cenggini ah....time tu, aku la makhluk paling gedik nnti. KOMPEM !!!! hikhik...

ok bye...

16 komen panas:

ChaCha said...

haha..moga jumpalah jugak yg ble suap nyuap ni.manja tu..pengerat hubungan sesama suami isteri...

Cik Bib said...

@ChaCha : yerp..makasih.

harap-harap begitu ler juge hendaknye.HIKHIK....

apik pehe said...

hehe..romantiknyer..main suap2 gitu..hehe

Cik Bib said...

tu ler pasal. sangat romantik kan? KIHKIH....

muCux said...

cik bib saya pon mau lelaki romantik ala2 anuar zain gitu hahahahahaha doakan saya ye :)

p/s: jom join segmen "abg bem" terbaekkk wokkk!!!

Cik Bib said...

@mucux : jom...jom...jom...abg bem?
bukan abg ben?KIHKIH....

ye ah..aku doakan kau.kau doakan aku yer. sesama doa. jangan dapat laki sama aka bermadu udah.TET....

ok bye.

muCux said...

bib abg bem bukan nama sebenar hihihihihihi

Chikebum Buzz said...

Ehem ..alaa..sentap upernyer ..ahaha ..weih .."BUang ek eleh tu ..akak x penah cakap cmtu ngan org " ..hak hak hak ..akak nak kasi semangat ko naik je .untuk cepat berboyfren ..sbb ko kurang kasih sayang nie ..haha..ko nak suap2 ? meh , kang lunch kang akak suap ko sampai lemas ...hek3 ..! ok dah babai !

p/s : ampun kalau ada kate2 akak yg buat ko sentap mak nak !

Cik Bib said...

@mucux : haha...da pandai coverline abg bem (bukan nama sebenar) nampaknyer.HIKHIK....

Cik Bib said...

@chikebumbuzz : HAHAHA...menda akak bebel-bebel kat blog saya ni kak oit?

takpe kak...kurang kasih sayang sbelom kawen takpe.

jgn kurang kasih sayang lepas kawen. TETTTTTTTTTT...

psssst : mnta maap zahir dan batin yer kalo ada sentap hati mak nak..KAHKAH.

Chikebum Buzz said...

dems !

aTy _faRed~ said...

ai suker ar makan bersuap ngan asben ai...[hahaha] tapi.. kalau kat public tu.. segan ar nak gediks2...:)

Cik Bib said...

@chikebumbuzz : HAHAHAHAHA...minta ampun kakak dari hujung rambut hingga hujung bulu kaki.KEHKEH..

Cik Bib said...

@aTy _faRed~ : wah...anda bertuah sbb da dapat husband suwit cam sy maksudkan. teruskan beebahgia..

doakan saya jumpe sorang cenggitu yer aty. makasih...jeles.jeles.

PG said...

hahaha. kelakar. mesti time akak berangan "disuap'. haha

time bercinta mmg r camni kak, semua indah, aku suap kau, kau suap aku, dah kawin nanti, "kau xde tangan ke nak suap sendiri"!

Cik Bib said...

@PG : hamboi..bukan maen gelak lagi yer kamo.cettttttttt....

x ah, maksud akak kalo da kawen pon makan bersuap. kan cam so suwit..macam aty_fared tu. hah..sapo nak jawab dia makan camtu ngan laki dia tau...HEHEHE.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...