29.4.11

iceroom | jual | cendolke ?

Assalamualaikum w.b.t...............

ok...sempena hari ni hari jumaat kan. so, ktrg bajet nak lunch kat luar ah kan.
bajet cm opis aku rehat dua jam stengah...opis aku rehat sejam je. kalo ada ++ tu.
tu aku plus kan sendirik. naseb ah kan..sapa suh bg sejam je.HAHA...
pastu tadik pegi la makan tghri kat ice room. sbb ada org tu cte sal iceroom cam cool je sebab dia da penah pegi dan aku kan mana leh tak hapdet kan. nak-nak makanan rare ni. 

cb : kak, iceroom tu jual cendolke? apesal kaler ijau dia sy tgok cm cendol je..
CB : tak ah..mandai je ko cendol. macam-macam la ada kat situ...

cb : ada ape je kat iceroom tu kalo tak jual cendol?HAHA...
CB : oit..ada macam-macam la. tengok je ah nanti ( berlagak kan dia ni ) ...

cb : ala...yer-yer je akak tu. ntah-ntah takde ape pon. huh...
CB : betol la..tak caya japg ko tengok la..

cb : siyes ke akak nak pegi iceroom?
CB : ye ah...akak blanje. sempena belated bezday ko....

cb : yuuuu...yeke?wah..bestnye. tapik kak. blanje makan & hadiah adalah benda yg berbeza.HAHA..
CB : errkkkk? "dammmmmmmmnnn ular".HAHA..(akak tu cakap dems sbenarnya. tp aku kan sesuci lebaran. aku takbiasa ah cakap camtu. tgok aku kaberline ckp "dam ular" ) HAHA...


cb (huruf kecik ) = cik bib = kecik dari CB
CB (huruf besar ) = CHIKEBUM BUZZ = besar dari cb.

pssssstttttt : semoga dimurahkan rezki kamo ya kakak. cam saya cakap. "HADIAH dan BLANJA MAKAN adalah 2perkara yang berbeza." ok bye...HAHA.


14 komen panas:

lieya orange M.I. said...

huhuu..tak sabar nyer nak pg ice room balik nnt :)

Cik Bib said...

@lieya orange M.I. : wah...lieya nak g iceroom yer..phiwit.phiwit..sabar ek.hikhik...

tricksrex said...

haha nak cendol p beli la cikbib oiiiiiiii

wah dah tua ropanya
hepi belated besday!
muahahahahaha

Cik Bib said...

@tricksrex : weh..aku punya bezday thn lepas weh. ko punya belated lama da.HAHAHA...

nak cendol weh.

Chikebum Buzz said...

no worries cik bib ..x do masalah ..yg masalahnye dengan pantun yg ko bagi akak petang tadi ..hahaha ...

Cik Bib said...

@chikebum buzz : pantun ape?errrrkkk?

saya takde pantun pon. cuma nak ckp..
"makasih daun keladi..esok-lusa-tulat-tulit blanje ah lagi"

HAHAHAHA..takde pon pantun2 ni.haha..

raisya said...

x aci dengkiss!!rasa org x ajak kite...=D

Cik Bib said...

@raisya : hehe..jgn jeles mek sha.

kamo leh ajak akak bebila masa je nnti. kan itu hari nak blanje akak kan? ingat tak? HAHAHA...

fiezah91 said...

hahaha..ceyh..suka ko kan kena belanja mkn T_T

Cik Bib said...

@fiezah91 : ye ah suke..takkan aku nak berduka la..haish!

PG said...

pewwwittt. aweksss, seksi pakai baju kurong tuuu. sedap cendol nampak! utang ABC jangan lupe. hahaha.

p/s: x sodar dek untung betul dak PG tu kan kak, aritu dah belanje mee kari menagis pon lagi mau ungkit. ntah hape2. hahaha

Cik Bib said...

@PG : uik...kejadah seksi pakai bj kurong? HAHA...akak kan mmg nampak seksi walopun berkurung..aummmm.kehkeh.

HAHA...trn ah KL. blanje akak makan sate lak.HEH~

PG said...

bile akak y pakai tu jadi seksi, haha. insyaALlah. akak book satu rest sate kajang, sure kiter lepak sane plak nanti. wakaka.

ape name kedai kt dinner aritu? lupe, tp rase mcm nak makan mee kari tu lagi la. hikhik. ok2, nanti everything on me ok. den blanjo. insyaAllah =)

Cik Bib said...

@PG : takde ah...meh ah dtg sini.tapi kte lepak awal siket.nnti kite makan mee kari dl sambil nanges.pastu kte cekik sate lak..sebelah-sebelah je PG..

HEHEHEHEHE..........

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...