10.3.11

tak | jumpe | kasot

Assalamualaikum w.b.t..............

ni entri aku saja post sbb aku rasa menda ni punchline yang tak menarik tuk aku ketika sedang tekun bekerja..tekun la sangat. yoyo olllllll....
" salam dak sombong (aku la tuh) bib...kat KL ni mana ek ada butik kasut macam ADIDAS, NIKE suma tu ek? "
persoalannya : erkkkk....aku punya peramah smpai korang nyampa.suke-suke cakap aku sombong. chait...tapik kenapa kat KL? padahal kat tmpt tanah tumpahnyer darah ko pon ada jual menda tu kot. ape da.......melaka n negeri 9 pon da pesat membangun ler.haish!

" kat melaka takde...negeri 9 lagi la takde ape. aku dengan tut ni kat KL nak cari kasut.kat times square ni takde ape la..kau ada idea tak nak cari katne? "
persoalannye disini : ok fine...lenkali ko taip la. "bib...aku ada kat KL ni. TADAAAAAAAA..." apesal berkias-kias sangat pasal kasot takde kt KL ?hehehe...

"kat times ni tak banyak model la. aku nak cari kasut new balance"
persoalannye disini : errrrrk...new balance plak da? bukan tadik kata butik ADIDAS n NIKE?


neway, selamat datang ke Kuala Lumpur. hahahaha...nanti aku bangkitkan permasalahan kenapa susah sangat nak jumpe butik kasot memahal camtu kat Malaysia ni?errrrr...padahal kat depan siket uma aku pon dah ada al-ikhsan, mizi suma la bagai tu...ade je kan kasot camtu? ke tak jumpe jugak kasot ni ?

kasot new balance.......phiwit3x!
kasot adidas...aaaaauuuuummm!

ape-ape pon....moga c pencarik kasot tersebut menemui ape yang diinginkan. tapi setahu aku kat bukit bintang tu..sangat banyak kedai cenggitu kot. dan akibat soklan itu..aku da tau ko ada kat KL dan sedang cari kasot mahal..phiwit3x!




12 komen panas:

muCux said...

bib teringt time sekolah2 duLu
maen netball n handball pkai kasut newbalance. . cam2 kaler ha
hihihihihihi

Cik Bib said...

@mucux : tu ler pasal..tokonang zaman dedolu yer.hehe...

gila ah pakai kasot new balance..phiwit3x!aku pakai kasot jazz je.huahua...

KHRLHSYM said...

hehe. kelakar. haha.

Cik Bib said...

@khairul : hehehe...menda yg klaka?hehehe...

kasihredha said...

kunjungan balas...
salam kenal ye
akak dah follow :)

Cik Bib said...

@kasihredha : yer..makasih kak.
salam perkenalan.ececeh...

Budak Kampung said...

new balance??xpenah pakai pn.huhuhu
adidas xmnat~nike lg sempoi...yiiiha

Cik Bib said...

@Budak Kampung : hehehe..sy pakai kasot cap ayam je.kehkeh..

hahaha..new balance hado la. cuma da lama nau tak dengar.ekekeke...

Urbanite said...

new balance untuk dak yg x balance cam ko je bib ..hehehe ... =P deng!

Cik Bib said...

@urbanite admin aka akak gumuk tegar :
jgn lopa esok kte beradu tenaga yer...huh!jgn pkai slendang.nnti gua hempok...

damha said...

dalam bab pemilihan kasut ni eloklah kiranya cik bib tanya kat sabarudin...tentu dia tahu ttg selok belok kasut ni...he333

Cik Bib said...

@damha : yerla..nnti sy tanya kat sabarudin tukang kasot ek. hehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...