29.3.11

stok | entri | bergambar

Assalamualaikum w.b.t..............

apekah perasaan aku lepas balek bercoti?
GEMBIRA-SERONOK-PUAS-NAK PEGI LAGI DAN SEBAGAINYA.
huahua... bajet ni entri bergambar. ni siket je aku upload. bebanyak nanti ada yg nyampah sambel munta ijau sbb aku bukan femes pon cam tuuuuuuuttttttttt tuuutttttttttt. hehe~

ok...aku pegi kamis pas suboh. kol lapanpagi..kejadah kol 8pg tu pas suboh? tapikkan...jauh weh GANU KITE weh. aku rasa lapan kali kot aku bangun-tidor-bangun-tidor-bangun-tidor-bangun-tidor...tak sampei-sampei lagik. pala da teleng-teleng da rasa pasal tdo dalam kete macam-macam aksi..

hari pertama : sampai-sampai je duk batu buruk beach resort. betol-betol tepi laut.
sampai da petang. pegi pasar payang 6pm tapik pasar payang tutup 7pm..asal boleh je nak ke payang tu..


hari kedua : pegi pasar payang. pegi jalan kat batu rakit + makan ikan,sotong celop tepung + pegi rumah kawan kaklong. pegi maktab dia zaman dedolu la (cm rombongan dia je) pasal kena pegi suma tempat kenangan dia dedolu.ccettttttttt...time ni ktrg da duduk kat SUMAI apartment.cantek woh..


hari ketiga : pegi masjid kristal + beli losong kat kg losong + pegi pasar payang lagik..pastu balek da. pendek kata pasar payang-pasar payang-pasar payang. ntah ape dicarik kat pasar payang tu.hadoila....

ape-ape pon..ganu bez woh selepas korang da tak pegi sana doploh tahun..siyes best~
selamat bercoti-coti Malaysia.hihihihi...

4 komen panas:

Cik Mira said...

dah lamenyeeeeeeeeeeeeeeeee tak pegi ganu T______T best ar dapat ilday cmni nak jugakk

Cik Bib said...

@cikmira : hehe..jom la nnti kte pegi lagik yer.

mira bawa kete..akak tido blakang.HIHIHI...

damha said...

kat ganu saya dah sampai kat kuala kemaman...n besut...he333

Cik Bib said...

ala..kuala kemaman tu bukan ganu. tu atas siket ja dr kuantan nun..kekeke.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...