12.3.11

mode | ditag | mengetag

 ----------------------------------------------------------------------------------------------------
ditag oleh : fiezah91. (dia bagi aku kata-kata cinta kat tag dia..plisla) munta ijau
kalo BLACK wat camtu..aku tak kesah.huh~ 
pape pon...layan ler tag ni ek .ZZZAAAAZZZZZ~
----------------------------------------------------------------------------------------------------

1.Adakah anda rasa anda HOT?errkkk..HOT kejadahnyer ? aku mana gheti HOT-HOT ni. aku bukan retis. HOT pasal cuaca kat luar tu panas aku tahu ler.hehehe....jawapan sbenar : aku tak HOT.

2.Upload Wallpaper laptop or PC korang
.

3. Cerita pasal wallpaper berkenaanehm...ni wallpaper lappy aku. gambor ni aku suke pasal sama gilak ngan motor time aku muda-muda dulu buat merempit g kedai mamak...gile ah mamak tu da kenal aku pasal moto ni. femes u....ekceli moto tu klasik.heh~

4. Bila kali terakhir anda makan ayam?

aku makan ayam tengahari semalam...eh silap, malam semalam last aku makan ayam.eh tak..pagi tadi la.pendek kata...AYAM-AYAM-AYAM.

5. Lagu terakhir yang anda dengar?

awan nano...bukan lagu gegula nano-nano tu yer.harap maklom.bez giloss lagu ni...

6. Apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ni?

aku menaip sambel ajar anak buah aku mengeja..siap salah ajar eja guna bahasa slanga...kuikui. meh ATAM ajar matematik lak...

7. Selain nama sendiri anda dipanggil apa?

ank buah aku panggil aku ATAM - aku da femeskan siket panggilan yg spatotnya MAK ITAM tu. aku sawo matang la weh...

8. Tag 8 orang

  1. chikebum buzz
  2. putera arjuna
  3. miraedora
  4. panadol
  5. jija oh jija
  6. akim
  7. mucux ain
  8. heyhani

9. Siapakah no.1 yang anda Tag
kakak gumuk tegar...suka makan kat Old Town White Coffee. bukan sedap pon...huh~

10. Katakan sesuatu tentang no.5 yang anda tag

oh...JIJA tu? dia tu kan. member aku yang pelik kalo korang tak kenal dia. kalo da kenal dia. dia lak pelik tengok aku ni. ayat aku selalo tuk dia.."jija mulut cakap laen. hati cakap laen." ahak~

11. Orang yang ketiga ditag berhubungan dengan siapa?

yuhuuuuuuuuuu.....soklan bizibodi ni. nak tau. pegi nengok belog dia.suwit weh..jeng3x~

12. Bagaimana pula dengan no. 4 ?

dia blogger yang aku kenal kat FB..aku tatau lak bleh ada kawan blogger.dia ni slalo tag ole-ole kalo dia pegi melancong. tapi haram jadah la kan tag kat FB? kalo pos..sedap siket.hehehe...daripada dia la aku kenal blogger laen cam c rongak ngan PG.heh...

13. Pesanan buat no.6 
moga cepat dapat keje.jadi blogger yg kaya.leh belanje akak makan char kuew tiaw ngan fresh oren..hehe.

14. Kata-kata cinta untuk no.2

wah...kebetolan lak no 2 tu kan. walhal sengaja letak kat no 2..kata2 cinta i kat u :
"nanti i belikan ink printer untuk kamo yer walo ape pon halangan datang.yuuuuuuu..."

15. Adakah no 7 dan no 8 mempunyai persamaan?

hado...deme dua-dua ni kan keje kerajaan...jelez i~uhuk....

16. Berikan 5 perkara tentang orang yang anda tag di no 1 

dia ni naek kete seat dia kan tak gheti duk tegak. asik nak baring..osteoporosis tol~
dia mudah terpengaruh dengan menda negatif. sangat cepat~
dia ni suka ajak g pulau time musim tengkujuh..pastu tak jadik pegi.haish...
dia ni kan ada banyak DSLR...tp buat simpan dalam peti ais.dekot...
dia ni kan orang Kuala Kangsar. asal nak balek kampong..ajak aku.kejadahnyer la kan?

17. Perasamaan antara lembu dan kambing
boleh dibuat korban ketika hari raya Qurban..

18. Perasaan ketika menjawab tag ni

perasaan saya penat..eh, penat tu prasaan ke? HAHAHA....

19. Adakah anda tahu Rizman itu sengal ?

Oh..dak rizman tu memang weh. ko tau dia tu kan..bla bla bla..pastu tut tut tut . da la tu, dia tu *&%!~^%#&^+-...erkkk. siapa weh Rizman?

20. Gay or Less

aku pompuan ayu ok...Gay tu tuk lelaki. Less tu maksudnyer kurang kan?HAHAHA...

.....TAMAT.....


10 komen panas:

fiezah91 said...

aku bukan je nak muntah ijau kasi ko ayt tu weh.aku siap rasa muntah darah plus cirit birit lps tulis ayt2 tu.wakakakaka

Cik Bib said...

hahahaha...tapik kenapa soklan tu macam tu.

dan kenapa aku di no2? kehkeh....

muCux said...

cik bib
leh x aku cakap malas nk layan ko punye tag
hahahahahahha
byk sngt soalan nye. .huhuhuhu

Cik Bib said...

@mucux : ok...tapayah layan. ko lagi rela wat vblog kan dari layan tag aku.

aku pon tatau pesal panjang sgt soklan dia sbb aku pon ditag. tp quit interesting.aku layan ler.heh..takpe je. sbb menda ni jz suka-suki je.

Chikebum Buzz said...

ahahhaa ..wah wah kau , bukan main kau ye. ..mengutuk aku x berpagar2 ...agak2 sket .. tp time kasih la, jadi kan akak no 1 ..akak tau , akak la insan pertama di hati ko tu ...hahaha ...

soalan :
kalau akak benti keje ..ko nangis x ?
hahaha ...!

Cik Bib said...

@chikebumbuzz : jangan nak prasan.
sebab kalo akak ada di no1 je.pluang tuk kutuk akak banyak siket..

jawapan :
saya tak nanges. cuma sy hilang selera makan sampai kurus.kehkeh..

soklan :
kalau saya benti keje. akak boleh rehat dgn macik-macik?ekekeke...

p[A]n[A]d[O]L said...

aku yg xtau apa2 nie pun,
da muntah berak oleh korg..
hahaha

weii, tag nie da pupus la..
da b'kurun aku jawab tag nie..
bg ar tag yg moden cket weii..
hahaha

Cik Bib said...

@p[A]n[A]d[O]L : haish la..ye ke?
ko pegi la salahkan c dak rongak.
dia la tag aku...

tapik takpe ah. ktrg sdg elakkan masalah kepupusan yg berleluasa.hehe...

Chikebum Buzz said...

boleh ...akak boleh rehat dengan makcik2 ...tp ..err...errr...dok meja lain2 ..hahehhea..

Cik Bib said...

@chikebum buzz : kakak kena biasakan diri. duduk semeja kan lebih apdal.huahua...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...