5.3.11

jiwang | jom | jiwang

Assalamualaikum w.b.t..............


aku da lama bawa hati lara tak update blog ni. boleh tak aku nak maen jiwang ?

betol ke cinta itu gilo ? cinta itu butacinta itu tipocinta itu...cinta ini..
hehehehe...harap maap ini kata² buat mereka yang tak gheti bercinta.

aku suke tengok orang bercinta ni tapik takot bercinta weh. walhal....
aku nak kawen je terus weh....(bibit-bibit gatal da kelihatan) HAHAHAHA.... 
banyak gak yg cam suwit muwit cinta dorg. ada yang perjalanan cinta-cintun dia best weh.
bf dia romantik, suami dia ganteng, tak ganteng pon bebaek belaka. macam-macam ah.
tapik.....tapik.....tapik......ada gak yg bercinta sampai rasa cam iyulcccckkkkksss!
baek kawen je la da ghupa cam laki bini je pon. tabaek tau....ececeh!


hahaha....aku start jiwang weh..korang tapayah nak pandang slek. aku dulu siket lagi nak jadi penulis novel jiwang cinta.tapik aku gagal..HAHAHAHA.ok aku tipu.........

de yg kata aku kasar...maybe aku nak dapat lelaki lemah lembut. auw-auw-auw....
aku tak brapa nak baek. entah² org cakap aku dapat laki tak brapa nak baek gak. 
tak beznya....nak lelaki baek. tapik lantak p la orang nak cakap ape. 
jodo tu kan kuasa Tuhan.kita doa je la moga dipertemukan dengan lelaki baek.(ayat skema)

persoalannya disini, apesal aku nak jiwang memalam ni ? 
jawapan : ekceli kebelakangan ni aku banyak sangat tengok kebahgiaan org laen di depan mata. so, rasa cam sangat cemburu tapi aku sangat suke tengok mereka² bahgia di luar sana.
takboleh ke kalo aku tengok kebahgiaan camni selalo, aku terkenan bahgia gak?
taboleh ke hah?ehm..............takpe ah kalo tak pat terkenan bahgia pon. cumanya, kepada kamo-kamo...sila doakan aku terkenan kebahgiaan macam kamo-kamo juge. buleh?



18 komen panas:

fiezah91 said...

ekekeke..kawen la cpt.. wuuu..
semoga berbahagia..ekekeke :P

Cik Bib said...

makasih fiezah91....
esok aku kawen yer. jangan lupa bawa hadiah bebesar.

doakan aku bahgia tau. terkenan bahgia bleh tak?

Chikebum Buzz said...

kalau dah jiwang2 ni ..x lama lagi la nie ..hehehehe ... :P

Cik Bib said...

@chikebumbuzz : ala...ni yang tacing ni. tabaek tau cakap cani. kecik hati sy yg jiwang ni.kehkeh....

Up2saya.. said...

leh...sis doakan tuk cik bib skng gak.. :)

PG said...

huahuahuaaa..ulat bulu dah naik daunnnn...apesal sadis sangat? huahauahua...xpeeee,....sy tlebih paham...ahhahaaa

Cik Bib said...

@Up2saya : makasih yer doakan sy....doakan kebahgiaan kamo juge.

Cik Bib said...

@PG : cis..da la lama menghilang.takmo pon bertegur sapa akak yer.haish...majok la.

yup..terlebih paham ek. akak ada dapat satu buku motivasi..yuuuuuu~

echah mashuri said...

betul2 weh.tgk org kapel.yangg ampunn.bahagia noh!tapi ak neh nth bile ah.huhuhuh.;')
sedih pun ade.eh?teremo lak.

Cik Bib said...

@echah mashuri : eceh...takmo emo disini. nanti saya dabel emo..kehkeh.

takpe....Tuhan da mengatur kebahgiaan kita di tempat lain. sabar yer...

PG said...

aishhhh....ahahahaa..ade ape negur kat FB n YM..hak!

cume skrg memang la x serancak dlu..malas plak nk on9...huahuahaua

..ahahaha,,..suke menuduh org suci melakukan dosa...wakkaka...giler statement! ahahah

Cik Mira said...

mrright akk akan tiba tak lama lagi Insyaallah. AMIN!

Anonymous said...

saye pown begitu jugak.. lalalalla..same2 doa.. heee

Cik Bib said...

@PG : hahaha...tu ah pasal. nak munta i. tuduh orang suci melakukan dosa konon.chait..

tu la pasal..ghindu kat anis.aiyak....nnti da free n trn KL. kte rancak-rancakkan balek yer.hehe..

Cik Bib said...

@CikMira : tu la...mr right akak ni ntah memana la..tak muncul-muncul n tak kunjung tiba lak dia..

doakan akak slalo yer meengecapi kebahgiaan itu.hehehe...

Cik Bib said...

@Anonymous : yer..sama-sama la kite berdoa sentiasa.

PG said...

kak bibb...sabtu ni sy g KL...seminggu cuti sane...adik cuti sekolah..ehhehe...jumpe nenek...jumpe kawan kat Zoo...jumpe kekasih kat lowyat..jumpe skandel dekat mid valley...aahhahaha...alik2 duk rumah je...wakaka...rindu ngan si kembar..hihi

Cik Bib said...

hehehehe...yeker?leh la jumpe nanti..ahad hado x?ekekekeke...

nanti da sampai KL gtau ler...msj2 yer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...