17.3.11

holiday | in | PARIS

Assalamualaikum w.b.t..............

salam kengkawan oit ( gaya cik salemah )
ok..beberapa hari ni aku nak meng'OUT' kan diri dari dunia tenet sebab aku nak pegi PARIS. upssssssssss....korang tapayah la kirim ole-ole sangat. pasal pe PARIS tu mana ada pape sangat pon.da la tuh...mesti mahal kan. 

baek korang g beli sendiri dekat Mydin ke Speedmart..tempat korang hado kan supermarket cenggini? so kat sini aku adalah siket pesanan penaja untuk kamo-kamo di luar sana..eceh~ YOYO ALL je.

to chikebumbuzz : 
sila tabahkan hati sepanjang ketiadaan saya kelihatan di opis. tak dapat la nak ber'ym' dengan kamo pasal kerja dan sekaligus luahan hati-perasaan dan tak lupa pada isu gosip-gosip semasa...jangan terlalo merindui saya yer. sila makan dengan macik-macik tu dengan penuh selera di mulot-kenyang di perot dan senang di hati...

to jija oh jija
sabar yer dengan tekanan yang berlaku dari kiri-kanan-atas-bawah. nangis la 8 jam lainkali. nanges 2 jam mana cukop lepas saket hati di dado..( ko imagine je menda bez 1hb 4 ni yok ) DSLR bawa sorang satu dari rumah ek time tu....jangan lupa prepare 'gift' untok aku...HEHE. sapa je kawan ko yang suka minta-minta hadiah ni melainkan aku? HAHAHA...

to sahabat alam maya : tak kira fesbuk ke hape kan. sepanjanag aku kat PARIS nanti. kalo ada kesempatan. aku hapdet la kat fesbuk ka blog ni ka.. biasala bercuti kat PARIS...takkan takde line tenet kan? pe barang? baek aku pegi masok hutan...

so, doakan la supaya perjalanan aku lancar dan semua dalam keadaan baik. dan doakan juga aku dapat pegi PARIS satu hari nanti. sebabnya aku bukan nak ke PARIS pon...citer nak bez. aku nak membawa hati yang lara je.

sapa nak ole-ole...boleh bagitau kat sini. nanti balek dari bercoti. aku baca komen-komen korang, aku tau la ape ole-ole yang korang nak tu. tapik masa tu da terlambat la kan? KEHKEH....sekian, salam ~


18 komen panas:

ichsan afriadi said...

wow ! Paris , France T.T
this is my dream ^^

Cik Bib said...

@ichsan afriadi : hehehe...my dream too. HEHEHE....neway, TQ visit...

Chikebum Buzz said...

ish ....dah ko nak jadi kawan si tutttt tu ker ??? citer nak bajet ..hahaha ...oi ...oi ..akak makan x renti2 la ko x der ..x der maknanyer nak makan ngan makcik2 tu ...i will survive ok ...aha dems !

Zam Spyder said...

uiks PARIS?.. betul ke ni cik bib? katakanlahh..

pzah said...

eleh.. paris la sgt ko ni.wakakaka..cter nak yg best je.isk..

muCux said...

menipu adalah satu kesalahan yg tidak bole dimaafkan. . .
aku dah jels dah ingt ko nk p paris sib baek x. . .hahahahaha

Cik Bib said...

@chikebumbuzz : ala...sy tau akak xslera makan.hihi..naseb bek macik ade peneman.hehe.
jgn smpai sy balek nnti akak da kurus.kehkeh...

Cik Bib said...

@zam spyder : ye...sy kat paris la ni.haha...paris versi malaysia.ahahaha....

Cik Bib said...

@pzah : hahaha...impian bia tinggi n cte bia bez.hahaha...

Cik Bib said...

@mucux : hahaha....aku da nak smpai paris da td.tp xjadik lak.aish....kena pegi lenkali la ni kan.adehai la...hehe.

Cik Yana said...

Pergi Paris ke? Wah bestnyer! Tunguuu!!! Nak ikut!!!

Entry terkini: Olahragawan Negara bagi :)

Cik Bib said...

@Cik Yana : paris la sangat..aiyak.hehe..takde ah. satu hari nnti.kte pegi sesama yok!hehe...

KHRLHSYM said...

boleh saja sampai paris, kalau kamu percaya :)

Notami said...

alaa..nak itot! hehe.. ;p

Cik Bib said...

@KHRLHSYM : errrrrkk...da pecaya da pon.tapik tak sampai gak...cane?HEHE...

Cik Bib said...

@Notami : hehe..da balek ah. cane nak itot? haish...

next time yok..kite ke paris bebetol.HEHE...

*47!k@# said...

hahaha..adoii..

Cik Bib said...

@*47!k@# : HIHIHIHIHI....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...