15.3.11

bad | mean | tone

Assalamualaikum w.b.t..............


wah...saket weh suma otot-otot serum-septum-nestum dan sebagainya. berbadminton bukan la rutin harian ktrg..tu pasal saket-saket dibuatnye. tapik dek semangat waja, bajet cam nk maen dengan dato' lee chong wei. seminggu awal aku da book da court badminton kat sinamex sri gombak nun... 

dorang yang join ni pulak kan, suma dak-dak yang teramat busy. kena plan sebulan ke sminggu awal.baru la ada masa nak menjoinkan diri..chait. itu pon masih lambat dan terhegeh-hegeh...dennnnnnnnngggggss tol.
tapik enjoy. maen dua jam baru la rasa peluh ada menitik (sebab penat kutip bola..) HAHA..aku siap bawa dua orang bonzer. sungguh aktif bonzer tersebut.

dan kesan dari permainan badminton beregu campuran wanita. *bajet cam pro*
TADAAAAAAAAAAAAA.....saket woh satu badan. rasa urat terpusing-terkehel-terbelit.
tapik takpe...ni tanda-tanda awal pembinaan otot dan pemecahan lemak. HAHAHA...
gaya masing-masing nak siyes cam pemain tuk sukan olimpik. KEHKEH....

majulah sukan tuk negara...aku rasa sekeliling ktrg suma maen berhempas pulas. ktrg maen penuh dengan gelak tawa dan gedik santai...APEKAH ? 

12 komen panas:

muCux said...

patut la nmpk cik bib dah kurus skit
maen badminton rupenye
hihihihihi

Chikebum Buzz said...

hHHhahaha mucux ...x payah la nak jadi hati dia ..kalau dh bulat tu memang bulat la jugak ..haha .. =P

Cik Bib said...

@mucux : kejadah la kurus weh..takde makna. maen memaen je..nak kurus.mmg takde ah...

Cik Bib said...

@chikebum buzz : dengkissss la tuh. da la datang lambat. mana la nk kurus. suka la tu title gemuk tegar kan? hah...amek.

muCux said...

cik bib aku bercakap sambil ke dua2 belah tangan letak di bahu. . so ko byngkan jew la muke n nada aku time aku wat statmnt 2
hahahhahahaha. . .
Oh yeah!!!

Cik Bib said...

@mucux : sentap hati mak nak...kehkeh~
takpe..aku tak kesah. sebabnye menda ni tuk suko-suko ajo.HEHE....

fiezah91 said...

wakaka.. bagusnya ko main bdmtn. rajin ek bsukan.hahaha

Cik Bib said...

@fiezah91 : HAHAHAHAHA....rajen berSUKAN aku seiring dengan rajen berMAKAN aku.ekekekee....

KHRLHSYM said...

rajin sukan untuk diri sendiri :P

Cik Bib said...

@KHRLHSYM : yezza...rajen suka untuk bersuka ria.hehehe...da lama tak nampak khairul ler.busy yok? HEHE...

damha said...

letihnya saya tengok keadaan pemain yg pakai baju pink tu...saya leh ganti dia x..he333

Cik Bib said...

@damha : HAHA..tu kanak-kanak riang aka bonzer sy. mana leh gantikan deme. hekhek...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...