18.2.11

takrajen | hapdet | blog

Assalamualaikum w.b.t..........

wah..da lama tak hapdet blog. aku nengok suma geng blogger da hapdet. yang blog aku ni maulidur rasul da lepas beberapa hari. camtu gak ah kan. hehehehe...takpe ah. aku sedikit busy la. jadi wanita bekerjaya cenggini la. chait...bekerjaya ah sangat. setakat jadi pekerja buruh. lagi mau eksen. tak ah..lama tak hapdet pasal banyak keje dan banyak tido.

so, blog sedikit terabai. tapi rasanya aku mmg selalo camni pasal aku bukan seorang blogger tegar. hehe...minggu yang penat dan sengal-sengal otot serum. nanti aku hapdet yer menda-menda lama kalo tak basi lagi ah kan. so, setakat ni aje. mood aku compang camping sedikit seminggu dua ni. maap kalo terkasar bahasa. aku memang seorang yang kasar namun berbudi bahasa...haha.

kesempatan ni gak, aku nak wish makasih atas tracing kamo wahai  PGbudak ni hati keras cam dadih(dadih keras ke eh?). i bukan artis u...bf i je artis. taksabar nak bersua dengan laling black sabtu ni...muah3x. ( munta ijo )

p/s : korang-korang dijemput mmeriahkan fiesta Belia 1Malaysia CNY 2011. aku hado sana jd urusetia aka menggatal ngan black. chekidout yok.....

6 komen panas:

khairul hisyam said...

oh u la artis itu ye? hehehe

PG said...

bukan otot2 je sengal...tuan dia pon memang sengal..huahuaaa...okey xde hal kak..tp cam biase r...ABC aiskrem lebih 1!..huahuahuaa

PG said...

cop2!..apesal plak keras hati cam dadeh? ahahhaa..dah2 la tu ngan black...x lena dia tido tau..haaa..sian dia...tganggu malam2 y indah dia klu kak bib asyik sebut je..huahauhau

dh sedia gatal, so bab menggatal tu xleh nak nafi...

urm kak..ade no fon black x? kalau ade sy nk bleh? nk msg dia ckp xyah dtg la..kalau x merane dia kene gatal ngan sorg budak tu...ahahhahaa

Cik Bib said...

@anis : mana ada...black lagi suka akak masuk mimpi dia.ktrg suke tuka2 masuk mimpi..boleh?hahaha....

akak ada no fon black?nnti akak gtau kamo...kehkeh.

mana de akak menggatal ah. black y menggatal ngan akak..akak memalo kucing je tau.

Cik Bib said...

@PG lagik : akak nyer otot cam malek nor da. leh angkat berat da pasni..huh.

orait..pe la sangat ABC tu.seploh akak blanje kamo.huhu....

Cik Bib said...

@khairul hisyam : bukan ah...saya mana de artis. artis yang dimaksudkan tu ntahsapasapantah...
tetiber nak kaitkan.huhuhu...

saya bukan ARTIS. saya RETIS je.kehkeh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...