23.2.11

Fiesta | Belia | 1Malaysia


( klik atas ni - hulurkan tangan ringankan beban )


kita kan 1 Malaysia .... so, bebaru ni ktrg ada event Fiesta Belia 1Malaysia CNY.
menda ni macam jamuan hari raya Cina la lebih kurang. tapi kali ni dorang nak selitkan INPUT OUTPUT siket. so, banyak ah aktiviti hado. takde ah aktiviti mencekik je kan. hehe...

makanya, bebaru ni ktrg bertungkus lumus wat segala jadah keje bagi memastikan menda ni lancar. sebab tu ah aku cakap aku busy tak dan nak hapdet blog. ktrg jadik cam pkeje buruh weh. beberapa hari tu ktrg balek rumah lewat malam..badan, pinggang, jari, sume ah..

SABTU, 190211 - Times Square. ktrg jadik urusetia yg aku tak brapa nak jelas fungsinyer. tapik ktrg layan je wat pape yang disuruh. dalam kepala aku ni asek pk mana c Black ni...ktrg memang da deal nak date weh.eceh!
dan akhirnya kami dipertemukan....ni la dikatakan  J-O-D-O-H
korang hado? kehkeh....


2 komen panas:

PG said...

koyaaaa la akak nieee..dah2..kembali ke bentul asal...ape laa nasib si black ni....

Cik Bib said...

@PG : kamo ni kan..cuba ah support akak. kata nak support akak. isk..isk..isk..

black bernaseb baek ah kalo dapat akak.
da la baekhati. sopan santun suma ah ada..hahaha...weeeeeeekkkkkkk!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...