24.2.11

jumpa | artis | midvalley

Assalamualaikum w.b.t............

salam 1 Malaysia...wah bukan maen 1 Malaysia lagik. bukan ape...da lama gak tak hapdet blog ni. da bercendawan da jadiknye. hari tu aku ngedate ngan budak-budak hoki aku zaman dedolu masa aku skola.
aku maen hoki weh...pe barang men bola jaring ( ayat org tak gheti maen bola jaring ). budak-budak ni da ah suma bukan satu skolah ngan aku. tah mana-mana skola dorang. kenal memula tu pon masa latihan pusat...haha.

masa aku kekecik dulu kan..aku ada adek angkat. kehkehkeh...korang hado?

dedulo konon 'hot' kalo ada adek angkat. sebab konon tu cam peminat ah kan. padahal tu saja nak ikot trend. tapik aku cam ok lagi ah kan.ada tu yg terbawa-bawa smpai skrg.plis la...kehkehkeh. adek angkat yang aku tapau suma yang memang takde kakak kandung pon. baru ah betol kan..ni tak, adek ngan kakak berduyun-duyun. pon ko nak angkat. ape kes?

ni gambar ktrg ngedate..bukan dua-duaan. tapik empat-empatan. aku slalo lepak ngan elin ni ah sbb dia dekat je ngan aku. sab tu pulak kawan mira..sampai skrg aku tatau nama penuh dia tapik ktrg sembang sakan bagai nak rak...apepon, ENJOY !!

so, adek angkat aku zaman dedulu..tu ah dia. putih melepak. bukti ktrg bukan kandung. aku jadi kakak angkat dia cam takde function sangat pon. cuma cam kadang-kadang nasehat camtu je ah. da besor panjang da dia..dia ingat plak hari angkat-angkat ktrg.gile ah..aku tak ingat weh.kuikuikui....tapik aku mmg kreatif weh. suka nau wat kad buatan sndiri. walhal motif sebenar adalah aku dekot ngan takde duit nak beli kad weh. hand-made pon ok ah kot. tu je yang mampo..kehkeh.

pegi mid disaat takde cite wayang bez. memang ke bowling je ah pikirannyer. aku tak suke tapik da takde hala tuju mana. bedal je ah...dorang ni da ah dak sukan. setakat men menda-menda ada kaitan ngan sukan. kompem smulajadi terer. menci i...
cikmiraedora  blanje ktrg PIZZA HUT. makaseh adek...(gedik weh,bodek lebih!) .dia pon hado blog. klik kat link nama dia tu...nnti kte jumpe lagi yer..kali ni, kamo nek ketapi sampai batu caves yok!!kte pegi karaoke..hikhik!

11 komen panas:

fiezah91 said...

ecece..ko main angkat2 ke bib?wakaka..

Cik Bib said...

hahaha...dedolu weh. masa aku kekecik.lom baligh abes lagi masa tu..wakakakaka.kata HOT..hikhik.

aTy _faRed~ said...

tak pernah ade adik angkat..sebab malas nak 'jage'.. ngeeee

Cik Bib said...

@aTy_faRed : hehehe...tapayah jaga.
saya ni pon tatau sampai skrg ape functionnyer.kehkehkeh...saja2 je kot.

adek bradek saya da ah ramai.tp menda ni cam lawak kalo ingat balek.dedolu....

Anonymous said...

nak jadi adek angkat kak bib la.. hahahahaha

Cik Mira said...

adik angkat akak yg lagi sorang tu? hehehhehehe

perli baek pnye atas tu~

"da tu yg terbawa-bawa smpai skrg.plis la"

"adek ngan kakak berduyun-duyun. pon ko nak angkat"

i loiiiiiiiikee!

Anonymous said...

x cantik pon cik mira ni

Cik Bib said...

@anonymous 1 : taboleh bla elin...cam tatau je sapa kamo tu kan anonymous oit...meh ah jadik adek angkat. angkat akak sampai tercirit.wakakakaka...

Cik Bib said...

@CikMira : hahaha...mira..mira..loike yer kamo.jangan nak like sangat. kamo kan ramai adek² angkat ni.

nanti ada yg tergila² kan..hahahaha.

Cik Bib said...

@Anonymous 2 : pon da dapat dikenalpasti...ady aka bf orang. sila puji dengan baek. ni tak...puji nak opposite meaning kan.padahal nak ckp cantek..tetttttttttt....

damha said...

tomey2 le adik angkat bib nie....*_*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...