5.2.11

fobia | dengan | dot-dot-dot

Assalamualaikum w.b.t.............

ok done. nak tau syarat² kontes kan..klik kat caption link gambor seram ni .kan dot-dot-dot. kena saspen siket.huhu...

ok..rongak tag saya. dot-dot-dot la sangat kan...banyak menda aku fobia dalam hidup ni weh.antaranya kalo nak cakap kan. drive kete kat bukit.hah..fobia tu kalo heng ngah bukit weh.kekeke.lagik...fobia nek bas duk sbelah org gilak seks..penah ok.menggigil kaki ni ha rasa. tapikkkkk...
fobia utama aku adalah sang keji,  Cik Li. 
weh....ni memang spesies. eh silap..serangga paling menfobiakan aku.banyak situasi wat aku rasa cam cik Li ni patot pupus kat Malaysia. CECITER...CECITER...

situasi 1 : masa kekecik
kena kejar ngan cik Li. masa tu aku darjah4. aku cam ngah santai² kan. tetiber aku tatau la ayah aku kemas dapor ke hape kan masa tu. tetibe ada cam 4ekor lipas terbang. terbang ok.. berlegar². aku pakai seksi sbb dak kecik kan time tu.lipas tu kejar weh...kejar gila². takpenah aku tengok lipas jahat camtu. 1st tu..aku nyorok blakang pintu.cik Li ada. aku larik g kat dapor yg sekor lg da tunggu sana. aku g masuk bilik, lipas sekor da standby kat katil. aku g bilik air..baek punya dia wat peace tunggu aku kat situ. aku rasa cam tertekan dan fobia sampai skrg.. kakak aku cakap ko seksi. sbb tu lipas kejar.dems...sampai skrg aku da tak pnah seksi.baek kan aku?haha....

situasi 2 :blajo UiTM perak
rumah aku da takde lipas sejak da tuka papan ngan batu. tapi aku kat asrama duk hostel. lipas ada banyak kot. kat dalam toilet mmg wajeb la. kalo rumate aku kan. da tau da. kalo aku stay wat keje smpai pepagi buta. nak g toilet. hantu aku pk 2nd thing, lipas adalah menda utama. siap la aku g tuttt kat toilet laen kalo ada cik Li kat toilet aku. kalo tak, aku leh pengsan kat situ. lipas ni lak semacam ada bau lak aku ni takot ngan dia. bukan maen eksen dia. penah aku masok toilet tak prasan lipas tu ada blakang baldi. weh..dia terbang k. menggigil² aku muka da nek biru. datang kawan aku pijak...penyek ko. mampos.

situasi 3 : aku dan cita²
aku kan ada cita² nak jadik polis. tak caya tgok balek entri cita² aku nih.
aku terpikir balek kalo aku jadik polis kan.tetiber ada lipas..aku tgh pegang pistol. sebab poliskan nk tembak penjenayah. tetiber lipas terbang kat aku. korang rasa aku buat ape..?
yer..betol. soklan ni mak aku penah tanya. aku jawab, takot punya pasal..takot tertembak diri sndiri sebab tak sanggup nak menghadapi lipas tersebut.dan tu pasal la aku bukan polis. dan tula dia kesah fobia dengan dot-dot-dot aku.. cam laling je dot-dot-dot tu kan.hahaha....

Cik Li... AKU DENDAM KAU sampai bila². tpaksa dipotong takot cik Li lak dendam ngan aku.
tag enam orang yang aku suka la nak tahu sal dia punya fobia dot-dot-dot




18 komen panas:

sri juju said...

bab cite2 tuu klakar . if mnt sgt nk jdik polis . atasi laa :)

u can do it bebeh :D

btw , thanks join and all the best ;)

Cik Bib said...

@sri juju : haha...itu la dia.nak jadi polis.tapik kan...tapik kan. aye fobia lipas tak abes lagi.dush3x...

almost welcome...

fiezah91 said...

kuang3x.. sian ko tpaksa kubur cita2 ko sbb ko fobia kat cicak..ekekekeke :P

Cik Bib said...

@fiezah91 : aiyak..cicak lu punya fobia meh.wa fobia lipas meh...choi.

weh..tu ha cicak atas pala ko wat lion dance.hahaha...

fiezah91 said...

hahaha..slh lak weh...ekekeek..tp ko pun slh gak tu.bila masa rongak tag ko weh?

weh, cicak kat bwh katil ko tu.hahaha

fiezah91 said...

berapa kali aku nak silap komen nih! heh! lipas bwh katil ko.. T__T

Cik Bib said...

hahaha...yela.aku slalo kekeliruan identiti ko.hahaha...

maapla yer rongak vs fiezah91.yuhuuuuuuuuuuuuuu~

Cik Bib said...

ko slalo kan nak salah komen kat aku nyer entri.majok la cani...ececeh.manja lak aku memalam bute ni.ahahaha...

diana said...

lipas busuk..
bau dia kuat..
tak suka la..

kalau ada lipas mesti akak boleh bau dia,'walaupun dia menyorok saja..

Cik Bib said...

@diana : tu la pasal..busuk dan geli geleman.tasuker..tasuker..

erk..akak ada instinct lipas ek..heh..leh bau yer.

p[A]n[A]d[O]L said...

nmpknya kt serupa..hahaha

i realy hateeeeeeeeeeeee it..

Cik Bib said...

@p[A]n[A]d[O]L : erk..ekau pon menci kek lipas? yer..memang tu menda normal.
ececeh....

PG said...

haah...seksi la sangatttt...huahuahuaahuahuaa

Cik Bib said...

@PG : seksi la i ni tau masa kekecik.
rampeng lagik u..hakhak...

Nora Shahaira said...

huiks..memg alergik ngan lipas ni..kalau nampak dia berlegar dalam bilik tido...SEKOR JE ..tapi tak boleh tido selagi tak pasti dia dah terhapus atau belum...huhu efek yg sungguh besar dalam kehidupan

Cik Bib said...

@Nora Shahaira : sama la..saya pon cenggitu jugakla..

kna nampak lipas tu mati depan mata dl baru leh lelap mata.kalo tak...sanggup tdo luar.hehehe...

PG said...

eeieiii..geliiii...geli mattt..matttt..mattt blackk...hahhaa

Cik Bib said...

@PG : uik..da knapa lak kamo nak kaitkan black kat sini?isk...tabaekla.

ceh..lipas mmg menggelikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...