2.2.11

cuti | cuti | koje

Assalamualaikum w.b.t.............

sapa yang tasuke cuti? lagi suke bekerja?oh..saya tidak.
sejak skolah.kalo bab² cuti ni bagi kat aku. tahu aje..
dari bulan satu sampai doblas.aku da get ready tahu...
cakap je cuti ape..suma aku leh jawab ngan rileksnyer.
tapik make sure kalendar ada depan mata aku la kan..haha.
genius sangat la aku nak ingat tarikh² cuti... takde maknanyer.
cuti thaipusam bebaru ni yg takde dalam kalendar biasa pon aku tau bila cutinyer.

sebab ape..cuti thaipusam tu hanya ada kat kalendar cina yg kalo korang beli baju kat kamdar ke globe silk store akhir tahun, dia akan bagi kalendar gulung² balek gantung kat rumah tu..hah. yang ada gambar kuda tu.ye betol tu..

kejap je masa berlalo kan.da abes da bulan satu... dan da nak cuti bulan dua lak.
1.2.2011 - hari wilayah tapi aku tasuker pasal wilayah persekutuan selangor takcuti..
3/4.2.2011 - raya cina cuti. naseb bek cuti.kalo tak....sedih kan.rasa nak wat ucapan raya je.huhuhuhu...yer² mengalahkan org cina.huhu...bak sini angpau yer...

aku da dapat angpau topup dari theonlyza 
yeah..yeah.. makasih ek rongak . i-like-u-veli-mac...
tau tak sebab ape aku pat topup? sebab aku merupakan dak pemalo yang paling dia sanjungi.
oh tak...aku tipu je.sebab aku jadi follower dia yg ke-900..tu pon aku ugut bunoh dia.haha..


ape² pon, selamat menyambut tahun baru cina buat BOS (ini bukan kipas. ini kata² bodek) dan juga kepada mereka yang menyambutnya. ok bye....

8 komen panas:

gigi rongak said...

900 ka folower aku?hahaha..slh org ko nih..ekekeke

Cik Bib said...

@gigi rongak : erk..silap la.follower ko yg ke-9000.cis...

gigi rongak said...

9000??? haha..cuba ko tgk ko polo blog sapa td..wakakakaa

Cik Bib said...

hahaha...rongak cam siot je.nnti aku nak buat lagik 5blog ats nama aku tp laen2 nama..jaga ko!huh....

fiezah91 said...

wakaka.. tgk2..nama aku pun ko x tau bib! haha..majok weh majok..

Cik Bib said...

@fiezah91 : aku bukan tatau nama ko weh. aku takmo la ko femes sgt kang.

nnti takot ko lupa diri dan tak kenal aku da.ekekekeke....ok tak coverline aku ni?hahahaha...

PG said...

owhh...same la kite...bab2 cuti no1...huahaua...kalau dh nak dekat2 cuti tu mula la menghitung hari...detik demi detik...blaaa...blaaa...blaaaa

Cik Bib said...

@PG : haha...ye,betol tu.smangat bercoti i laen macam siket. sehari sebelom coti da xleh fokus da.haha...

terul betol..so,syiok yer kamo becoti?jelez i..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...