8.1.11

marah | pastu | rindu

aik..macam mana boleh jadik marah pastu rindu ?
KEJAM kan aku? kadang² rasa marah je pastu cam kesian pulak.
nak-nak kalau masuk je hari minggu...sebab rumah macam kapal pecah masa ni.
sebabnya anak buah aku ada doblas org da setakat ni dan xtermasuk yg sedang otw lagi.selalu la rasa nak marah kadang² tu.mana taknye...kalo tak bergaduh. berebut. dan macam² lagi la.pastu, kalo  seploh kali ngemas. seploh kali dorang ni buat sepah..penyabarkan aku?

kalau dorang tak datang. rumah bersih ok. boleh rileks je dengan aman.
TAPI.....pastu rasa cam tak best lak rumah tak bersepah.rasa cam tak tenang. cam ada menda missing jep...rasa cam nak sepahkan rumah pun ade.boleh? haha...ko tebiat ke hape nak wat sepah lak? bebudak nyepah kiut ler gak.chait...

ni la dia antara budak² penghilang duka. yang laen takde time ni.
serius rindu kat dorang ni. hadoi..plis la datang rumah nenek ok.
ATAM (pangkat aku dalam carta organisasi makcik²) rindu kamu-kamu ok.
takde sapa nak maen remote astro ni, pastu bilik suma bersih takde sapa nak sepahkan.
ada jajan² ni pon takde siapa nak makan. kalau budak² ni ada..alamatnye.setel...
cuma kalau boleh..jangan la duk menyepah sangat. basic sepah je suda.
kalo tak, makcik², nenek ngan atuknye yang pengsan lepas dorang balek rumah masing². heh...

ok bai...


14 komen panas:

hans said...

comel2 jer budak2 tu semua

P/S : Bersama Hans Menikmati Makanan Western - Chop & Steak

ira mohd said...

betol2. hee. cm all my cousins, asal dtg je wat sepah. kite jgk laa nk kne kemasnye. tp bile tak dtg, rase rindu laa plak. hehe. bdk2. mcm2 kerenah ;p

Cik Bib said...

hans : yup..semua budak² di dunia ini comel² belaka..sedap yer makan steak.

Cik Bib said...

ira....yup, tu la pasal. kalo datang rasa cam geram gak kadang² tengok. pastu da tak datang. ghindu bangat.adoi...camne tuh?hehehe...

Nora Shahaira said...

lum ada cucu sendiri tu..?
follow ye..

Cik Bib said...

heh...itu ler pasal. ada cucu?uik..anak pon lom ada lagi. heh..kawen cepat ler gamaknye.tettt.

PG said...

ramai giler anak buah buah lu bib...gua xde ank buah lg..haha!..ade ank buah tp dr family lain..family mak long n sekian..sekian...gua pon rindu ngan dorang...

meh sini alamat...
gua nk g buat sepah..haha!

Cik Bib said...

heh...tau takpe. lu jangan men gila.
nanti anak buah gua pukol lu.hehehe..
chait..ada hati nak ngepahkan rumah gua. ingat nak mintak alamat pasal nak pos kuih sipot ke hape..ho3x.

PG said...

hahahaha....kuantan mane de kuih siput bro..haha...ganehhh ank buah hang..makan ape? rimau ke? haha!

Cik Bib said...

PG : eceh.lu suma gua mnta lu ckp takde kat kuantan.
anak buah gua memang geganeh...macik dia lagi mnakotkan.uhuk~

PG said...

hahahahaaa.itu sebab awak y mintak...kalau mamat ensem mtk..semua ade...huahaha..*gedik

ishx3...xnk kawan! haha!

fiezah91 said...

comel dowh budak2 nih. haha.. tp serius kalo diaorg nangis, buat sepah tu mendatangkan kemarahan aku..tp aku x mrh pun, aku geram dlm diam jek.. ekeke..penyabarkan aku?? lalala :*

psttt.. bak sini aku tlg sepah bilik ko, pastu aku rebut2 remote control dgn ko.apa mcm?mau?hahaha

Cik Bib said...

PG : ko asek nak mamat nsem. nyampa i tau...huh.gaya majok sambel lari2.hahahaha...

Cik Bib said...

fieza : meh la datang sini. tp sila dapatkat surat kebenaran ibubapa..patu baru kte berebut remote astro ek...ghindu gile kat mereka2 yang comel dan nakal ni..hahaha....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...