11.1.11

kenal | "awak" | best

hahahaha..aku tatau pon kalo dari berblogging ni aku leh dapat kenal "orang gilok".
sorang cenggini..sorang cenggitu. macam-macam ada. aku bleh dikira baru je kot guna blog ni. sebelom ni lama dah ade akaun ni tapi cam tak penah tau menda nak hapdet..
kawan-kawan pon kek follower pon de brapa kerat je tu ha..haha.

pastu maken lama maken aku tahu cara nak guna blog ni sesiket. rupanya leh bubuh² widget ni. pastu nak canggeh lagi bubuh header cun melecun (tak akan korang jumpa kat page aku sbb aku pemalas..harap maklom)

dan teringat lagi masa mula-mula aku tgok menda dorang tulis "BW" ni? 
aku da terbayang A&W la hape. rupanya BW=blogwalking...apekah?
ada nuffnang. ingat biawak ke ape tu. tau² tu menda iklan yang orang duk klik² tuk dapat duit tu...gila ah aku batak.

pastu macam layan pastu layan blog ni nengok dorang hapdet menda bez.
rasa cam syiok lak baca. aku mana gheti nak kreatif bebenor nulis² ni ha..ayt bersepah²....dan aku cm rasa bez la jumpe member blog yang bez²...aku cm suka.suka pastu suka.
esepeseli panadol ngan PG 
walopun baru kenal tapi korang best. pala ting tong sewel. i loike...



7 komen panas:

p[A]n[A]d[0]L© said...

ting tong sewel?
weii, aku lurus pny org ar..
pastu sopan..
berbudi bahasa lagi..

ahhaha

Cik Bib said...

panadol..awak tapayah poyo la ek.
sebabnye awak tu takde maknanye sopan.chait...

saya pening..rasa kena makan panadol ni.huhuhu...

gigi rongak said...

haha! panadol tu memang kepala ting tong. sila kawan lama dgn dia.haha

one2paii said...

xsangka lu suke berkawan dengan ting tong..gua pun ramai kawan nak kenalkan kat lu,tuh tuh..kek tanjung rembuhtan..poie la..poie la cari

Cik Bib said...

rongak...awak pon saya suke gak. walopun gigi rongak tapi tetap ting tong..nak kawan lama ngan awak jugak.

kite nek gunung kinabalu yok...wah~

Cik Bib said...

pai...lu asik busy dan tak nampak gua lalu lalang kat page lu.

padahal lu la sahabat blogger gua yang pertama sejak gua hingusan lagik..aiyak~

damha said...

beshnyer dpt kenal blogger yg semcm ni..mcm2 ragam ada....

dari segi gaya bahasa penulisan mmg ayt2 yg boleh membuatkan seseorang itu tersenyum n ketawa sendirian...setengah ayat2 tu xde dlm kamus.."*_*"
dan satu lg rajin membalas setiap apa yg di komen oleh peminat2....he333

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...