13.1.11

aku | tak takot | labah²


Assalamualaikum w.b.t.............


ni entri pendek. just nak kasitau aku dalam ketakotan.
ketakotan pasal ape? pasal ada labah-labah dalam bilik air.
labah-labah ni leh parking kat betol² sbelah berus gigi & barang² aku.
aku nak amek tu je.plis la bla labah-labah weh.. 
pastu aku leh transfer toilet sebelah.
labah-labah ni taknak g balek tido ke hape?
imagine time aku capai berus gigi tu.
tiba² dia terjah n melekap kat tangan aku...NOP!
besar kot...ngeris. kang dia gigit aku. boleh mati weh...

oh...HELP ME !!!!!!!!

14 komen panas:

gigi rongak said...

hahaha.. lawak la ko.. tkt labah2 ke.. hahahaha

Cik Bib said...

rongak..chantek siket. sila baca tajok entri aku ek...

hahahaha...bukan takot, geli beb..ahak!

PG said...

itu pon x paham ke beb....dia nk kawan ngan lu laaa...ape la susah sangat awk nak mengerti ni...hahahahaa!

cume cium skit..mane la tau betukar jd putera black....wakakaka

BUNGA said...

jirus dengan air biar dia lari.. hehe

Cik Bib said...

PG : aiyak..takde maknanye anis uik.labah-labah kot..nak slisih ngan aku pn tak mampo..
apetah lagik cium...koma aku.ahak..

Bunga : hahaha...bunga.saya da jirus da dgn air.dia rileks jep...sangat cool la labah-labah tu.adeh...

ASaDa RyutaRo said...

menurut apa yang saya tau dan saya tonton.. sesiapa yang digigit oleh labah-labah boleh menjadi spiderman!!

hahahaha.. :P

Cik Bib said...

itu la..masalahnye saya mahu jadi keluangman. da salah imej kalo labah-labah yang gigit saya nanti.
(coverline baek punya bajet berani..hehe)

eda_ej said...

beso mene labah2nye tu?? aku pon takot labah2.. hehhhhee..

Cikgu Tie said...

labah-labah jantan kot...
berkenan dengan Cik Bib.hehehe

Cik Bib said...

eda_ej : haha...beso takde la beso sgt cm tarantula..tp menggelikan.ahak...

Cik Bib said...

Cikgu Tie : haha...labah-labah jantan menda. betina kot..sebab nampak cam cun je.ahahaha...

PG said...

sebab tu gua ckp try..hahaha...try la bib..huahaha

Cik Bib said...

ko ingat tu labah-labah lelaki? tu lelabah pmpuan la...ko ingat dia lesbian? nak suh aku ciom² dia?chait...hahaha.

damha said...

lelabah tu nk bermanja dgn ko kot bib....tu sebab dia x nk lari....he333

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...