1.1.11

28 | disember | 2010

Assalamualaikum w.b.t.............


wah....ada apa ngan tarikh tu? maap la aku update menda alah ni time tahun baru.
hehehe...korang abaikan sal tarikh baru eh. tajok entri ni sempena aku da genap setahun kat company aku keje ni . daripada tatau pape, sampai da jadi femes la kat supplier ktrg. siap bg kalendar la, diari la, baju saiz XS la...( dems tol.senang² je dapat kat adek aku yg rampeng lemak berkrim )

wah...memang banyak sangat menda yang aku dapat belajar & dapat pengalaman kat situ.

walopun ada gak kadang² hati rasa terjengkel (ada ke ayat camtu?)..dan banyak juge tabiat dan tebiat orang yang aku saksikan dengan seronok sambel panas hati...

terima kasih kerana pengalaman suka duka, bermuka² dan seumpamanya. maseh bertuah jika dibandingkan dengan mereka yang maseh tiada pkerjaan dluar sana. dan masih jauh ketinggalan jika dibandingkan dengan mereka yang jauh ke terkedepan. tapi rezki ada kat mana-mana. yang penting usaha. (ayat nak positif konon) 

so, sempena da setahun bekerja ni. dapatla kiranya aku annual leave. kalo tak, cuti suku hari pon. gaji aku suku gak..maka, berbangga dengan cuti subsidi yang diberikan setelah setahun bekerja. aku akan menggunakan cuti tersebut dengan berhemah. nantikan...........


makasih kepada rakan sekerja yang banyak membantu. kepada yang tidak membantu. bantu² la pasni. sekian.

0 komen panas:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...