27.12.10

bola | oh | bola

Assalamualaikum w.b.t.............


TAHNIAH yer buat pasukan MALAYSIA. saya takde la penyokong tegar bola nih.

namon, kalo ada bola melibatkan pasukan kat negara kite. layan gak kat telibisen ni. walopun kat uma jep. tp ktrg ade speaker. apesal lak tengok bola nak pasang speaker la bagai. bukan nak karaoke pon. ape-ape pon suasana tu penting. nengok kat stadium lagi bez kot. ade laser² siap. ahak..tapi ade gak tak beznye pasal nanti cam semak cz ramai nau orang. kot² dorang gaduh ke hape. naya je.. mapley pon ok gak. bila gol je.. bergema kot sbb suma nya jerit sama² macam koir. meriah gitu...

tapi aku tengok kat rumah jep versi "supan sintun"...dengan seisi keluarga.

oh...habes keluar suara jantan ku. uhuk...ok la semangat pasukan MALAYSIA meng"ghasak" indonesia. tapik jangan emo sangat. ni kan permainan n pertandingan jep. adat la kalah menang. maseh dalam mode bangga ok. MALAYSIA menang dengan 3 gol yang lajo. i looooooike...

TAHNIAH MALAYSIA.... pada INDONESIA, rileks ok. tamo demonstrasi² nih. kalo nak, buat kat negara sendiri.


kata-kata : nengok bola depan TV disampeng lappy sambel bergosip dengan @someone (kunon² nak wat cm tag kat fesbuk la...harusla kan)...yuuuuuu~

10 komen panas:

Jeely jelly said...

yeah ! malaysia menang.. weee....
x gune speaker pun xpe lah.. sore anda je dh mengalahkan speaker gaknye.. haha

cikbib kakitidor said...

ahak...tau takpe. hilang kesusilaan i kejap.

Cik Mira said...

heee begosip ngan sape ituw

cikbib kakitidor said...

hahaha...mira. kan akak ada tag tu.
tak jadik ke?ahak....best woh gosip.

Cik Mira said...

haha tade pown kak. teleh klik pownn

cikbib kakitidor said...

hahaha..yg kamo klik pasal pe. bgosip mana leh bgtau..upssss!hahaha...

nohfee said...

gla best tgk bola hr tu... yang tak best nye, cameraman dok spot awek cun je.. adeh~ haha

Cik Bib said...

HAHAHAHA...lepas setahun baru prasan msj ni.hadoila...

neway, thanks jenguk sini...see ya.

damha said...

wahh skrg baru saya taw yg cik bib dulu guna tag line cikbib kakitidor....he333..lepas tu tukar nama cik bib lawa kan...atau cik muda bib....xnk tukar cik bib semanis kurma ke...he3333

Cik Bib said...

@damha : HAHAHA...dulu mmg suka tidor dpd wat menda lain. sekarang tidak lagi! HEHEHE...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...