29.10.10

lega | aku | lega

Assalamualaikum w.b.t.............

ok...aku busy kebelakangan ini. (bukan tajok utama)
kehidupan aku asek tak terurus. maaf yer blogger² tak pat ngorat korang selalo. aku punye tak terurus. takleh digambarkan....

kalaula aku ni free hair, mesti rambot aku da macam hero tarzan. aku pakai tudung pon ni da senget-senget.da tak dan nak adjuz. hahahahaha...laju je korang nak bayangkan ek?cis..

aku da plan macam-macam sebelom ni. nak pegi mandi sungai ler.nak g mandi laut ler kat PD nun. wah...konsep nak mandi-manda.kat uma bukan maen malas mandi..ahak! aku plan nak g shopping dan macam-macam lagi la segala planning..

TAPI..........................

semua ni tak menjadi pasal ada sesuatu menghantui aku. dan hari menghantui tu da lepas dengan jayanyer.
aku sangat suka dan amatlah bersyukur. menda yang kau suke nyer? share ler sikit oit..cit! ala, korang teka la pasal ape? teka ek... dan anggap menda yg korang teka tu semua betol.heh..
 
apa-apa pon...aku sangat rasa lega. pasal...ini adalah antara wishlist aku tuk tahun ini. aku sangat lega walaupon berpeloh-peloh sambel *ketik berbau masam walopun ekon pasang paling powerful. syukur Alhamdulillah atas kelegaan ini.

*ketik = nama timang²an bagi ketiak..huahua. 

kata-kata : siapa kentot ni? aku bengang tol la kentot bersepah ni...tapi last ada kat sini (tempat kejadian) ni adalah anak buah aku yg maseh tadika..mesti dia yang kentot.cis....

2 komen panas:

one2paii said...

gua tahu,..lu lega sebab dah nak kawin dah kan..kn hahaha

kakitidor said...

suke-suke je lu ek...
wa bukan nak kawen loh..
gua busy pasal ntah banyak menda merepek dalam hidup gua ni...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...