14.10.10

ada | bebeh | baru

Assalamualaikum w.b.t.............


ada | bebeh | baru ????????????????????????????????
siapa tuh? wah..ingat kan kau ni single-mingle. rerupenya da ada "bebeh" baru kan.
haish...kome-kome ni. memandai aje..takleh la dengar aku guna nama timangan memanja cenggini. da nak gosip sana sini...tak suke la paparazi cani. "bebeh" tu bukan ape..bear je kot.

cuba korang bayangkan perasaan aku yang sejak kecik tak penah dapat bear. pasal xde jejaka romantis maho aku. mungkin pasal aku ni nampak macam taksuke romantis. aku suke la weh romantik²..gedik lak kejap. tetiber, time umor da lanjot ni baru nak dapat bear...
wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh..................sungguh teruja beb. nak tengok? 

TADDDDDDDDDDDDDDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.............. 

da dekat setahun aku rasa dia simpan menda ni. baru raya hari tu dia nak bagi? katanya present untuk hari konvo+hari tua aku. siapa yang bagi tu? kekasih gelap ke? bukan..sebab dia pompuan serta dia putih kot.
kawan baek ke? bukan jugak sebab dia jahat. penah tinggalkan aku masa ktrg ngah maen boling. terukkan dia? ape-ape pon.. dia memang bez. muka dia asek nak ketat. tak caya..tanya aku!

makasih yer JIJA | OH | JIJA

kata-kata : pic "bebeh" tu cam low-profile kan? motif : tak bagi korang ngorat. sekian.

4 komen panas:

dje' said...

ha3..

thx Bib sbb mengingatkan aku...

sekali lagi diulang, aku x tggl kn ko dngn sengaja. aku ader keje urgent tiba2 sbb nk siapkan projek aku.. so.....

mayb sbb org yg aku kena jumpa tu best fren aku, so.... aku fikir psl nk siapkan keje cepat n ko plak fikir len.. so, whatever.. he3..

at least aku x tgglkn ko sorg. kalo ko sorg2 x kn aku nk tgglkn ko kot. aku rs ms belajar dulu pon ader subjek psl decision making. :p

well..... aku mmg suka wat muka ketat. boleh tanya sume kengkawan aku. so org len x berani nk carik pasal. coz aku x suka gaduh, or x suka ckp bnyk. kalo aku dh nek angin giler babas, ader plak yg berdendam ngan aku smpi mati kang. so, better senyap. aku jenis yg ckp sori n explain sekali jer, n kalo org tu x amik kisah so org tu boleh blah..

jahatkan? ha3...

tp rmi gak yg ckp aku baik. aku pon pelik. aper ntah yg baiknyer.. musykil2

p/s: teddy bear ni, love @ first sight aku :D. sori merepek pnjg2.. aku x smpt nk update blog. he3

habibah abdul said...

hahaha..jija. aku lagi baek dari ko kan. walopun aku tertinggal dek kau. aku tetap ajak kau tgok wayang free pastu. hahahaha..pastu ko leh cancel last minutes lak. cinabeng tol....
brapa kali aku majok ngan kau. aku tetap kawan ngan kau lagi..hahaha.baek gila aku kan?huahua.
naseb bek ko coverline ngan bg 'bebeh' ni. tu pn wat onar kat uma aku. nak tinggalkan gak tanda-tanda kotor kat uma aku..hahahahahaha..
LARRRRRRRIIIIIIIIIIKKKKKKKKKK!!!

dje' said...

he3.... yolah bib ko mmg baik.

isk.. malu giler time tu.. hampeh.

ngantuk.. zzz.. ape2 pon jagalah si 'bebeh' tu elok2.. aku skrg da x rajen nk jln2 masuk blog org. blog sndr pon x termasuk.

anyway, pelik tol nama dier.. x rock langsung..:p

habibah abdul said...

hahaha..nape ko nak malo?
ko tau..lepas da dekat sbulan.aku lupa nak tuka menda yg ko kotorkan tu.

tetibe baru kelmarin mak aku tuka menda tu ngan sarong laen.aku terlupe weh..

ko jangan la drop. bia la nama nak pelik. asek rock. aku seorang romantik ok...hahaha. (tetiber)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...