30.9.10

musim | open | house

Assalamualaikum w.b.t.............

da lama gak tinggalkan blog ni..heh.busy ler sejak dua menjak ni..maka, terabai la sedikit yer blog.ehm..malas pun salah satu sebabnyer..heh.kalo nak diikutkan...memang banyak menda nak di'share'kan..

ok...jom cite pasal openhaus.biasa r kan, raya nak sebulan..puasa lum tentu buat sebulan. kan..kan..kan...?

pape pun..kuih raya kat uma aku banyak lagi ni..so, siapa² nak datang makan kuih raya pun leh kenyang rasanyer..hehehe.tapik takkan la korang datang uma aku pun sekali setahun ..nak bagi makan kuih raya je kan. macam tak patut dan tak berpatutan je rasanyer..mesti la kena ada something kan even menda tu simple. baru la cam bez sikit.heh..korang pun leh lepak lama sikit kat rumah usang namun bercahaya ku ini....

kepada kawan-kawan yang da datang beraya, makasih kerana sudi datang beraya..dan bagi mereka yang belum datang beraya akibat cirit-birit la, tak sempat datang la, rumah saya jauh la hape. kalau ade kelapangan, sementara ada lagi syawal indah ini..jemputlah datang ke rumah. itu saja pesanan dari tuan rumah...tapi kalau nak datang, bagitau la awal². ini kerana ditakuti akan berlaku pertembungan yang amat ramai dan boleh mengakibatkan korang jadi segan-silu disitu akibat masing² tidak mengenali antara satu sama lain.hehehehe...ok tak alasan tu?


p/s : mintak maap kalo tak sempat g beraya rumah korang...alasan aku adalah musim hujan dan tiada transport..ok tak? saya perempit wanita...hahaha.

0 komen panas:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...