30.7.10

nur | camelia | zulaikha

Assalamualaikum w.b.t......................

26 Julai 2010....aku dapat anak buah yang ke-12.wah..ramai yer anak buah atam ni. akhirnya baby perempuan, "Nur Camelia Zulaikha binti Harizal" ni telah menambah seri dan sekaligus melengkapkan hidup kakak dan abang ipar aku...dan Mikhail dah ada pesaing nampaknyer.tapi kenakalan mikhail masih membuat kami-kami sayang kat mikhail..hehehe.

semoga Nur Camelia Zulaikha akan jadi insan yang berguna dan anak yang solehah satu hari kelak.maknanyer disini duit raya tahun ni makin mencabar la....qayyum dan zulaikha suda boleh beraya tahun ini....wah, sangat seronok dengan kehadiran mereka-mereka ini......

ATAM sayang kamo semua...jangan nakal-nakal. jadi baik cam atam...hokhok.
kenapa korang buat muka? eceh..lagi mau coverline. cuba terima je pe aku tulis ni.
itu saja wat entri kali ini..da habes pon aku update blog ni sambil layan citer "Tanah Kubur"
insaf dan jadi panduan hidup..sekian, makasih.


p/s : sebut-sebut pasal anak ini. sabar ye kalo korang mahu melihat anak aku..kena carik suami dulu meh...beliau ngah busy untuk satu rancangan iaitu peserta IMAM MUDA...

~AMIN~

0 komen panas:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...