30.6.10

afrika | brazil | kaka

Assalamualaikum w.b.t......................

wah..wah..wah...klaka nyer.leh lak kat situ suma lelaki 
tetibe, tercampak lak aku ngan kaka sorang kat situ.ceh..
neway aku sangat suka ini poster..sempena musim bola neh.
hehehe....sangat kagom terhadap bro nyzam tevez yg sungguh kreatip.
ehm..aku layan gak kadang-kadang.tapi jarang-jarang..TETAPI..
masa brazil vs portugal.aku tengok bagai nak rak...
fuh...aku memang takleh tengok bola selalu..leh mati woh.
bola out pun aku da jerit petah lagi gol...
lari pusing satu rumah ler gamaknyer.
nasib bek takde gol..0-0...sama-sama hebat.
tapi...agak kecewa pasal kaka tak main masa tu.
dapat kad merah lak game sebelom tu...ceh~
ni suma puncanyer aku lupa nak kiss kaka masa sebelom game tu.
maybe dia ilang pokus dan semangat..korang tak payah la wat muke.
aku leh nampak kot dari sini.layankan aje la...diam-diam suda.
da takleh men perlawanan tu.da tinggal sorang je yang nsem kat situ.
iaitu RONALDO tapi portugal lak..bukan brazil.

hahaha...wat aku curang terhadap KAKA.namun..........
atas nasihat Jay Villa ---> "jangan jadi buta bola bib..."
kahkahkah.<---dush dush.amik sebijik kau bib.
ala Jay Villa tu eksen je.mentang2 dia lelaki.dengki la tuh...huh!

so,aku rasa brazil menang kali ni.maka, korang kena blanje Biba kaka ni makan yer.
simpan duit dari sekarang.kakakakkakakakaka...
go BRAZIL...go KAKA...go BIBA KAKA.....

~kakakakakakakakakakakakakakakakakakaka~


p/s : selamat menikmati musim bola.jangan asik berbola.sampai tak boleh bla.go brazil..go...


2 komen panas:

damha said...

go kaka.....go biba kaka...go cik muda biba kakahkahkah.....he33333

Cik Bib said...

go go go...aleh. aleh. aleh.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...