7.2.10

sakit | tangan+hati | bowling

Assalamualaikum w.bt...........


ehm......da lama tak meng'update' blog ini..
bisingla cz ada jiran karaoke sempena anak nye bertunang.bertunang mana ada org karaoke patotnyer.aish...aku ngah dengar lagu kuat guna headset kat lappy ni pn.leh tembus suare sumbang mereka..aku ngah layan lagu ramlah ram...da campur lagu dangdut dorg nyanyi lak..

adeh.taksuker tol la....

smlm g men bowling kat flamingo,ampang...dan hari ini,tangan suda sakit tidak terperi....nak kata men bowling gaya shalen zulkifli.rasanya takde...tetapi sakitnyer tangan.maybe kena wat warm up kot...(beriyer je)...takde maknanyer bib oit.cis...

neway,happening......pat wat aktiviti len.tol ke happening bib?(yang happening rasanya ada family kat sbelah kau tu...) GILE BEZ...aku rasa satu family dia angkut...atuk nenek dorang yang kat atas wheel chair tu pn dorg angkut gak.sporting abes kan...?sronok sgt tgok dorang.

kalau suma org sporting kan bez...namun,sdikit terbantut happening itu smlm tetapi takpe.menda tu aku ingat je.so,NOLI(sdara aku)........mari kita truskan men bowling ngan mengekalkan kejuaraan gaya ke longkang.hohoho...dalam hati(baik aku takyah men bowling smlm.....wat aktiviti len lagi bagus kot.buang masa aku je......)

so,hari ni family aku lak ajak g men bowling...tapi rasa cm nyampa nk men bowling lak hari ni...
so,anak2 buah aku ja g dgn abg n kakak aku...msti suka ank2 buah aku tu.


p/s : tangan ATAM da sakit.hehehe...

2 komen panas:

damha said...

wahh tahniah ye kerna mengekalkan kejuaraan gaya ke longkang...he333
namun anggaplah itu hanya sebagai senaman regangan tangan....

Cik Bib said...

@damha : hihihihihi...sy atlet renang. bukan bowling.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...