11.2.10

buang | ego | itu

Assalamualaikum w.b.t.............


besar kesilapan ku....besar lagi keegoaanmu....
hampa yang kau rasakan....hampa lagi perasaanku.....
ececeh....blog, aku suda mau start jiwang di Tahun Baru Cina..ha3x~
haish....hari2 kini aktif mendapat-memakan-melahap buah LIMAU..
tak sabar nak cuti Chinese New Year...

DAN AKU.......kenapa dengan AKU? 
ehm...kebelakangan ni.aku asik mimpi sesuatu....
sesuatu yang sama..yang biasa..yang sedih..
R.I.N.D.U......apakah?
B.E.N.C.I......apakah?
bia la masa menghanyutkan segalanya.ececeh..geli-geli lak aku nak baca balik.adoyai~~
MIMPI..berhentila untuk terus BERMIMPI.dan usahla kamu BERMIMPI....
dah tiba masanya untuk BANGUN..dan TERJAGA dari mimpi yang tak sudah..


p/s : Happy Chinese New Year to All......

4 komen panas:

Izzat Syazwan said...

uwaaaa~~ benarkah ini habibah abdul yg ku kenali... mmg hancus imej gangster dia! haha~~ layan je la kak bib...

alo~~ kalo da smpai brmimpi2 tu.. ptanda2 ar kiranya tu.. ape lg! buang kejap "E.G.O" tu...

biblawa said...

cis..apakah kaitan gangster dan juga berjiwang di sini?hohohoho.......

mana ada mimpi..alahai.tak leh la nk wat gimik sikit..adoyai.........

cHikeBumboOm said...

eeee..yuuuuuu.....wut de tuuutttt ??? hhhaaaaha bruta konon ..buntal ada laa..

biblawa said...

hahaha....puan ct.yang buntal itu anda.yang brutal itu saya.....
sekian,terima kasih...........

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...