2.1.10

mengisi | masa | lapang

hehehehe...hari ni aku g kenduri kawan fathiah hani & kamarul redza. tahniah kawan..
korang da melangkan setapak ke alam baru nampaknyer.
"selamat pengantin baru & moga bahgia hingga ke akhir hayat"

tapi mmg happening sangat tadi. cz 2-2 orang mereka adalah kawan skolah aku.
so, tadi ramai sangat kawan-kawan skola aku dari form1-5 yang aku jumpa...
gile la da lama tak jumpa.so,tadi da macam gathering aku rasa..hehehe~
ramai la ada. antaranya : noraini - qis&husband(sarat ngandung) - fairuz&husband(sarat ngandung) - farah - eda - nadia - farah - huda&tunang dia - safirah - siti  nur - syaja - ana -shikin -shireen&adi aiman - fauhan - yaser - kemek - shida - pn laila rohana dan ada lagi ke ek yang tak disebutkan.ada kot..heh.so,ramai kan?
hehe..sronok sangat tgok suma da besar2 panjang..

pastu,aku n noraini g slayang mall. qis n laki dia g mydin. so,aku n noraini da bosan. so,ktrg pn saja usha karaoke kat sana. aleh2..cm murah rm10/1jam...so,ktrg pn layankan aje..hehe!
cm sengal je..tapi happening ler.pastu, de kawan aku nyemak..tiba2 muncul depan mata. c man kobena.saba je la...da tuh, jalan2 pastu da nak balik..qis leh bagi kawan aku c noraini present...sangat jelez!
hehehe..tapik takpe la..rezki dia kan. tp jelez gak..huahua.

pjalanan ktrg sangat mencabar...tak bleh bla.pemandu sengal..co-pilot terbaik.

4 komen panas:

cHikeBumboOm said...

kau menyanyi ?? hmmm..mesti merekah pusat karaoke tu kan...eh eh..its ok..diorang paham la tuE...

kekekeke... :P

biblawa said...

kakak..kakak...
kakak da tua.mana la biasa ngan aktiviti2 kami yang muda remaja ni..tp smlm man pn datang join i U..hahaha..tak bleh bla~

cHikeBumboOm said...

ko dengan Man memang x boleh bla!

biblawa said...

jelez la tuh..choi~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...