28.1.10

kehidupan | sibuk | menyibuk

Assalamualaikum w.b.t.........


aish...cam cepat je masa berlalu.pejam celik..pejam celik.da sebulan da aku keje.
tak sangka la aku tabah mengharungi hari2 aku yang agak sibuk..heh~
hari2 rasa kehidupan aku cam kelam kabut saja..tatau kenapa..
mungkin kerana masih dalam keadaan bengong2 tuk mempelajari suasana baru yg tidak terurus dan tiada arah tuju yang sebenar...........
rasa mcm2 prasaan ada..rasa jelez tgok pic kawan2 yg sedang sronok blaja kelihatan...eh nyamok ni..kaco line tol la..ngah tulis blog ni.kang aku bunuh ko kang nyamok.........
sambung balik blog ni tadi.....rasa cm masa berjalan dengan sangat pantas dgn keje ni..tak sempat da nak pk menda yg merepek2...tp kadang2,ada gak la ter'pk' tetapi........kdg2 rasa cam kehidupan ni ada yg serba tak kena dan ada kekuranganya tapik di mana ya.....pendek kata,macam2 ada.....aish~

nasib bek ada kawan2 yang really supportive.so,rasa cam masih mampu bertahan.tapi...sorang2 da nak tinggalkan aku.tak suka..tak suka..tp ye la.mungkin mereka ada reason masing2 yang menyebabkan mereka ingin pergi.mungkin untuk menjalani kehidupan yang lebih baik dari sekarang.dan mungkin juga nak sambung belajar atau rasa itu yang terbaik untuk diri dorang..entahla.siapala kita untuk menghalang........(sedih lagi...)
syuuuuuuuuhh3x......biadap tol nyamuk ni.adeh~~

aku pun rasa cam tak bez......tp kalau tak keje.aku nak buat apa?belajar pun aku takde rezki..aish~~ishk...bla la nyamok.wat aku nyirap ni.jangan melintas depan aku boleh?bengang tol la..........nnti sambung boleh tak..nak berperang ngan nyamok ni.........

"MAKKKKKKKKKKK.....................mana shieldtox mak.banyak nyamok ni..geram btol la.."


nanti update entri len lak ek..tata...titi..tutu...

6 komen panas:

dje' said...

ko ni ngan nyamok pon dah carik gadoh. ha3..

meh aku wat dialog versi nyamok.

nyamok: isk manusia nih. dok sebok mengahalang laluan aku nak terbang. ke tepi lah cket. lepas tu nak marah aku pulak! sekali aku gigit baru tahu.

(2 minit kemudian)

nyamok:argh~ argh~ oksigen oksigen.. aku kena sembur ngan sheltox. oh, inilah naseb aku sebagai nyamok yang kerdil dan tak bermaya...selalu menjadi mangsa manusia. selamat tinggal~ selamat tinggal dunia~~~ (mati)

biblawa said...

wah..jija.kau leh wat cerpen pendek lak kat sini sal nyamok..aku sedih ni tau.....
ni suma pasal kau..sobsob~
jija...ko nk pergi gak ke?aish...........

dje' said...

kalau aku stay pon, aku stay sbb ko ngan k.ct.. so at the end, berbaloikah?

biblawa said...

ehm...maybe berbaloi.
lgpn kan kau baru de tugas yg len bdekatan sini..
mmg berbaloi la...kami akan jadikan kau rasa berbaloi...tol jija.
lgpn..org yg berkaliber cam kau..senang tau pat keje len jija.
ek..ek..ek..jgn la pegi ek jija..
sobsobsobsob..........

Nik Mohd Amri Bin Nik Azmi said...

xleh bla...
gado2 ngan nyamak plak...
terbantut usaha aku membaca...

biblawa said...

ha3x.........ko baca je la.
pe kna mengena nyamok ngan membaca..aisey~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...