5.12.09

musim | kawen | berderet

Assalamualaikum w.b.t..........


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

hehe..cuti skola ni mmg musim org kenduri kawen. every week de ja kawan kawen. kalau tak kawan pun ..sedara mara la pe.heh..neway,congratz la pada yang suda bertukar status tahun ini..akhirnya,sampai jua ke alam baru yang akan menyerikan perjalanan hidup mereka.kepada mereka yang berkenaan...

"Selamat Pengantin Baru..Moga kekal ke anak cucu dan hingga akhit hayat"


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


♥ to kak ct (supervisor saya) 

sila terima hakikat yg akak suda berkahwin n akan ada hidup baru yang perlukan pengorbanan akak pada certain2 part dalam life akak sebelum dan sesudah berkahwin.eceh....bib ke ni.aish~~

ampun ya kak cz Xdatang drop akak ms akak meniti hari bahgia.mungkin ada baiknyer..cz japg akak gelak guling2 nengok saya yang menawan d'kalbu ni.akak bukan boleh...wakakakaka.

sekian tuk kak ct: habibah yer disini.bukan mohd habibullah.cis..


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥ to mar ati (kawan skola rendah till skrg) 

tahniah tau..aku sempat gak nengok kau nikah.walopun masa tu da bis pn.sempat gak la posing2 ngan kau kat nice pelamin yg de buah epal ijau.rasa nak makan jep..hohoho~

tak pnah aku g kenduri org nikah pat makan sate..gempak la.hehe..

neway..congratz frenz...

2 komen panas:

miss leya said...

akak..pat2 la kawin..hehe..

kakbib said...

hehe..ishk..leya cari kan akak sorang ek.
nnti akak bagi tarikh kawen terus..hohoho~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...