7.12.09

sakit | hati | bengang

Assalamualaikum w.b.t........



sakit hati & bengang - simptom di mana aku rasa cam susah nak bernafas cz kekurangan oksigen dalam hati (sesuka hati aku je wat teori tetiber).rasa cam dendam, hilang percaya, rasa tidak puashati dan menyampah. kalau boleh, malas nak amik port da dengan menda2 yang menyakitkan hati ni dan dengan sesiapa saja yang terlibat dalam aktiviti yang telah menyakitkan hati ini..


kerana kesan nyer cam menebal sikit..heh~~

mula la menda yang bukan2 & yang negatif suma kuar dalam fikiran.kalau tak berkawan or takde kaitan dengan manusia2 yang menyakitkan ati ni pun takpe kot...tak rugi


p/s kpd diri : jadikan pengajaran supaya tidak sakit hati lagi...........


5.12.09

musim | kawen | berderet

Assalamualaikum w.b.t..........


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

hehe..cuti skola ni mmg musim org kenduri kawen. every week de ja kawan kawen. kalau tak kawan pun ..sedara mara la pe.heh..neway,congratz la pada yang suda bertukar status tahun ini..akhirnya,sampai jua ke alam baru yang akan menyerikan perjalanan hidup mereka.kepada mereka yang berkenaan...

"Selamat Pengantin Baru..Moga kekal ke anak cucu dan hingga akhit hayat"


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


♥ to kak ct (supervisor saya) 

sila terima hakikat yg akak suda berkahwin n akan ada hidup baru yang perlukan pengorbanan akak pada certain2 part dalam life akak sebelum dan sesudah berkahwin.eceh....bib ke ni.aish~~

ampun ya kak cz Xdatang drop akak ms akak meniti hari bahgia.mungkin ada baiknyer..cz japg akak gelak guling2 nengok saya yang menawan d'kalbu ni.akak bukan boleh...wakakakaka.

sekian tuk kak ct: habibah yer disini.bukan mohd habibullah.cis..


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥ to mar ati (kawan skola rendah till skrg) 

tahniah tau..aku sempat gak nengok kau nikah.walopun masa tu da bis pn.sempat gak la posing2 ngan kau kat nice pelamin yg de buah epal ijau.rasa nak makan jep..hohoho~

tak pnah aku g kenduri org nikah pat makan sate..gempak la.hehe..

neway..congratz frenz...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...