1.11.09

tema | jepun | arigato

Assalamualaikum w.b.t............


pagi2 lagik - aku da kna paksa bangun tidor tanpa kerelaan hati dan sanubari. 
pegi mana nih pagi2?hehehehehe....rahsia~~
tghri tuh,da deal dengan jija+man kobena nak merehatkan minda knonnyer.
ktrg pun g la KLCC....bajet nak tgok pandorum tapik waktu tayangan nyer sangat lambat. maka, Xsesuwei..

so, ktrg pun pilih la citer NINJA.......ape kejadahla hari ni tema ktrg adala jepun.penjajah kita suatu ktika dulu: makan - sushi ,bahasa pengantara hr ni : bhs jepun ,wayang : ala2 jepun gak.
cz teman jija yang kepingin mkn d'sushi king...da tuh, mula la pembelajaran ktrg hari ini dengan staff2 kat situ. macam2 la yang keluar daripada mulut ni dalam bahasa jopun.ahak~~antaranya :
- arigato - mottorozzo - marasih dan macam2 la. berbelit2 mulut ni duk sbut nama2 sushi tu. 

sushi yang dibeli oleh jija amat la pelik2 belaka.....aku mmg Xmasuk langsung nak telan sushi ni..mnakotkan! tapik de satu yang aku berkenan : chicken fotoshop (nama timangan aku bagi) = chicken forosa kot nama sebenarnye. 

ktrg asik makan ja kaw2 dari malam tadi cz mlm td makan ciken cop+fish&cip+mushroom soup.jija mmg kuat makan.bez betul...kami merempit dalam ujan mlm td tuk mkn ciken cop saja.adoila~~

hahahahahaha..............

da tuh,tgok lak wayang cite NINJA...lagi skali ktrg blaja bahasa jepun. hait otosan...hait...gile pedang n banyak darah2 dalam citer tu. da la yang penjahat tu men tipu..leh siap cam gelapkan diri.pastu leh tetiba ada sayap lak cam batman..saba je la. yang hero dia lak da la tak hensem.pastu tak terer lak tuh..nyirap ja tgok.

da last2,baru la dia terer jap...n bunuh c masazuka.adoila.....mati gak org jahat tu.cm biasa r,ending filem. balik tu lepak minum ptg lak jap..makan aiskrim lagik. tadi tghri da makan..adoila gemok suda ktrg suma.

g kinokuniya - motif : baca buku free disamping jija beli novel omputih..aish! 
tp mmg enjoy disamping penat yang teramat cz banyak jalan dan tiada stamina yang mantap.




p/s : jangan makan ja korang yer.pasni kite joging plak...leh jadi NINJA gak.waccchhhaaa..hehe!

1 komen panas:

Anonymous said...

damha...
hait hait..arigato
doraemon...norbita..giant...sizuka....sonio....
beshnyer cakat jepon..hait hait...sambil mkn shushi...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...