16.11.09

kesibukan | melanda | diri

Assalamualaikum w.b.t..........


makin hari makin stress....hari-hari busy. macam2 aktiviti yang terselit2 sampai rasa hari aku yang sedang dalam mode bercuti ni pun masa tak cukup. melepak la..menjemput la (cz abang kawen yer ). kena pasang bunga la.
kemas rumahla dan kemas dan macam-macam la untuk persiapan menanti 22hb ni.
dengan report lagi nak buat disamping kerja-kerja tuk hari presentation. nak-nak wat kerja last minutes, mmg huru hara la dibuatnyer. kehidupan dah hampir tidak terurus ni..saba je la.
dalam kepala..macam2 lagi menda2 sampingan nak difikirkan. hadiah tuk abg lum beli lagik. presentation nanti macam mana la nak pegi..da la pagi. ehm..elaun terakhir kitorang tak dapat lagi. sadisnyer~~

minggu ni cam worst sangat..rasa cam nak cepat je berakhir minggu ni dan takyah nak serabut2 lagi..abang pun da kawen.presentation pun da lepas..adeh~
jangan datang lagi masalah2 bertimpa2 yang lain dan leh mendatangkan kemarahan.

0 komen panas:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...