20.11.09

kau | bila | lagi | ???


Assalamualaikum w.b.t.......


haha...da 28tahun pun abg aku.akhirnya..sampai da seru dia.
da nak kawen da abg aku..abg aku de 20rg jep.ni kire yg bongsu la..
dia la abg aku yg paling aku suka melawan dan selalu wat aku nek hangin serta merta.
pantang dia tegur aku..siapla aku punya melawan..
pasni dia da kawen..takleh la aku nak gaduh2 da..hopefully la.heh........
dia lum berinai pun lagik..tp kitorang adik bradik suma da berinai ni hah..
hehehehe~~sabar je la kan..hikhik.busy sangat da kat uma ni..tp ni duk lepak jap layan tenet..

da bermula la suara2 sumbang kelihatan mendrop2 aku akibat abg aku kawen ni..
kau | bila | lagi ??.......
seperti biasa..sabarla.kalau jodoh tidak kemana..eceh~~
maka, kepada semua..sila doakan jodoh saya cepat yer.
ini kerana, supaya anda tidak penat mendrop lagik.......makasih~

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

ritu busy ngan preparation tuk presentation..ntahpape la yg ktrg wat.
ktrg telah membuat kecoh dgn laptop kabel tak masuk la.
bateri laptop abis la..charger laptop rosak la..itula.inilah..
lecturer ktrg yg pening pala..nasib bek dorg sempoi abes..hehehe~
da la tuh, turn aku yg last skali bajet mmg banyak soklan la lecturer bagi..
aleh2,tah berapa minit tah..lect yg run sndiri sistem aku..n she says "DONE"
hehe......lect lelaki tu da puashati da.then,itu ja la kisah presentation aku..
sama bilik kuliah dgn c eg-och-shaz n shuk..makanya,dak2 uitm telah mendominasi bilik tersebut dan sekaligus memekak di samping och dan eg telah d'conteng report mereka..hahahahahaha~


maknanya disini..mereka kna redo n terpaksa tggu dorg redo jap kat sana..cit~
pape pun..syukur alhamdulillah..tamat sudah perjalanan pembelajaran aku.


2 komen panas:

Anonymous said...

jodoh pertemuan ditangan tuhan.. mana tahu pasni hang terjumpa dengan mamat kacak, baik lagi kayer, hehe sape tahuu.. lagi pun apa mau kisah dengan cakap orang, muda lagi aper.. jauh lagi perjalanan. setiap sesuatu pasti ada hikmahnya.

biblawa said...

eceh...♥ khaty oit ♥
i ok jep.nnti kte tgok siapa antara kite ber2 dapat anak kembar plak ke kot.hahaha....u tu jaga diri yok.hati2..
jgn duk men kejar2.tak sesuwei..♥..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...