23.10.09

sama | tapi | Xserupa

Assalamualaikum w.b.t...........


hari ini kite berbincang tentang perihal botol air....ini adalah permintaan sseorang yg sungguh gile femes wakil bagi botol airnya....hahahahaha~


hehe...sama fungsi tapi tak serupa shape nya... 
dan lagi satu..kalo diamati betul2.kita leh tau owner dia pnya sifat camne melalui botol air tersebut.
satu ala2 sport..dan satu lagi pinky gitu..hahahhaahhahahahahahaha. so, boleh diagak bagaimanakah sifat yang diwakili oleh botol air itu..


klaka gila botol air pink ni...da la beso.kaler pink lak tuh.da cam shape botol susu pn ade...cis la.tp ini la yg membuat kawan aku tu cukup air dan nutrien smulajadi di dalam sistem badan beliau....kahkahkah.


p/s : jija..ko nak sangat kan entri ni kan.aku wat khas tuk ko wahai owner botol pink.ahak~~

4 komen panas:

dje' said...

aper yg boleh botol tu tafsirkan dengan bentuk ala2 sport & warna pink?

......... aku beli sebab tu jer yg ader kt giant..... x der kaitan ngan diri sendiri... :p

ps: minum air masak baik utk kesihatan.. he3

biblawa said...

hahahaha...ada la.sesuai pe dgn imej jiwank ko dan jiwa kacau ko tuh.wakakakakaka~
tu je yg de kat giant ke?tu la kebetulan namanyer...ahak~

dje' said...

ha ah...
badan jer besau..
usah tertipu ngan gambar..
kuantiti dier sama ngan sebotol air mineral jer
:p

biblawa said...

sebotol besar ok...ayat bia terang.
hahahahahaha....saba je la~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...