4.10.09

motif | makan | raya


Assalamualaikum w.b.t..................


sabtu ahad adalah waktu berehat..tetapi kami tak rehat.mrepek wat menda2 lain..alahai~


3 Oktober/sabtu - Shell Batu Caves.aku deal ngan dak2 opis tuk g uma bella cz mana tahu uma bella katne.da la ajak jija join..dia mengada2 mula2 tu tak moh ikut.da tuh,aku paksa n ugut bunuh.baru dia nak g..hehe!mujur.

hari ni aku merempit gak spt biasa cuma akku bawa moto abg aku..saja la cz bajet kang nek honda jija takot lak kan..rerupanya honda aku tu ternyata jauh lagi bez tuk mencilok2 semasa jem walopun dalam keadaan aku berbaju kurung n jija pula berjubah litup..aish~

kg medan - ktrg telah deal dgn wandy,fazuan,shafiq kat shell..da tu,nunggu lak man kat sentol.da tuh, bersama la pegi ke rumah bell..mak aih, 4khemah kot.da rupa cm kenduri org tunang n kawen da kot.dasat c bell ni.da sampai tu,makan punya makan.minum air bercawan2,berjug2.tetapi haus gak lagik.pe kes?

da lepak punya lepak..man tggu nizam dtg lak.yg wandy n d gang lak da sibuk nak balik dgn muka ketat.maybe dia de hal kot kat tempat len.so,dia pn bla saja.tinggal la aku,jija n man yg ntahpape leh deal nk g tgok wayang.

slayang capital - cm sengal c man kan men beriyer.tak pnah aku tgok org camtu excited nk tgok wayang.alahai man oit..misi dteruskan dan kami ke slayang capital tetapi hampa kerana cte momok je yg ade bsesuaian dgn kehendak masa yg di peruntukkan.man da keluarkan duit rm10..tetapi jija membantah sekeras2nya..hahaha!


lalu kami bla n aku men'suggest' kan mereka dtg beraya ke uma aku saja la bg menghilangkan ksedihan krn tak pat g menonton wyg..

sg kertas - borak punya borak dr kul7.45 sampai la ke kul10 beraya sakan kat uma aku sambil mengamati fakta ttg faedah kentot..hahahahaha..........................
da tuh,aku htr jija balik.lalu tdor la..hehe!penat benor d'watnyer.


0 komen panas:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...