11.10.09

karenah | surrogates | gilo


Assalamualaikum w.b.t..........


JUMAAT - 9hb october : hari ni,pagi2 hujan kan men lebat. sabar je la..tak leh nak merempit hr ni.
maka...suh la adik aku hantarkan ke opis. bile masuk tengahari je..otak da pk mcm2..lapar la. bosan la..itu la. ini la..dan mula la pk idea2 yang merepek. nak tgok wayang la pe....dan terpandang lak iklan surrogates "kini di pawagam"...alehmak! terus YM jija ajak tgok wayang.da tu..ktrg pn plan la baik punyer..

tiba2.....datang pulak c man kobena spt biasa melawat bilik zon kuning lalu scr otomatik dia leh terdengar plan ktrg. dan dia pn sibuk la nk ikut sekali. da tuh, leh pulak dia terlupa yang dia kena attend kelas smpai kul9..pastu man leh berdrama bagi menyentuh perasaan ktrg agar tak jadi tgok wayang berikutan dia tak dapat join. tapi ktrg tetap dgn kputusan ingin menonton wayang. maka, mula la adegan2 yg Xsenonoh dan menganggu ktenangan usus dan pankreas ktrg 1dept IT ni..hahahaha~man...man...geli geleman!

pukul6 (waktu malaysia) : ktrg tetap nak g tgok wayang..ingat nak bla camtu je tanpa pengetahuan man. tp dia kata kelas dia tak jadi pulak. so,layankan aje. man ni leh berlagak knon tahu sgt mana One Utama. da tuh, dia yg paling kcoh..dengan sesatnyer la.itu la ini la..mcm2 hal. wandi pn join 1x..tu lagi satu mngkok. sibuk dgn mslh mana tmpat nk letak helmet kaler oren dia tuh...lelaki2 ni lagi rumit dr ktrg yg pmpuan ni kan jija...adoila~

tgok la ktrg cte surrogates kul 7.45 dan abes dalam kul 9lebih kot..da tuh, g jalan2 kat parkson jap. da tuh, balik..lepas je mnonton wayang. semua mula bersifat "robot"...terutama man. penink pala dwatnyer mlayan.

tapi hapening...enjoy~hehehe!


0 komen panas:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...