25.9.09

introduction saja...


Assalamualaikum w.b.t..........



org kata kalau nak tulis blog ni kena kreatif..
tapi mcm mana pulak kalo org yg Xkreatif nk join blog ni yok?! tapi maybe boleh cuba kot..
mula-mula org kata kalo nak tulis blog kena de citer yg bez..
tapi mcm mana pulak kalo org yg Xde cerita nk join blog ni?kan ke da susah..tapi maybe boleh cuba kot.
so,pendek kata..mari kita cuba.aish~

hari raya ni..ramai kawan tak balik dr kg lagik.
kalo ada pn..de yg bz dengan assignment la-keje la-dating la-ape la.....
so,kena la duk uma melayan anak2 buah yg nakal2 ni...
ni budak2 yang asik nak gaduh jep.penink pala d'watnyer...



zafira : atam..mcm mana nak wat ABC mcm atam tekan2 tu.
adik..jgn main la.nanti kakak cakap dgn atam.

jiha : akak..angan ain.akap ngan atam..
atam : kejap atam buka kan untuk kakak.ok..da!kakak tekan mcm ni..lepas tu kakak tulis la ABC sampai Z.

zafira : atam..mcm mana ni.tekan mcm ni ke atam?!
atam : ha'ah..kakak tekan mcm ni je..kan boleh tu...
zafira : atam...ni huruf K ke atam?
atam : ...............................................................
zafira : atam...ni huruf K ke atam?
atam : iyer kakak...tu huruf K.aduhai...sibuk btul.
TIBA-TIBA......
zafira : eh pak Andak ? nak pegi mana?


eh..eh..baru wat kejap nak g jalan da pulak budak ni.
K ke mana..dia pn da ke mana2..
da pegi beraya ikut Pak Andak dia.leh sambung tulis blog ni.


Adik2 pn takde ni..suma g berjalan raya sakan..hamboila.
aku gak yang duk rumah lipat kain.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...